Darıca'da görev değişimi

Darıca 01.06.2017 - 16:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da görev değişimi

Darıca Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Mustafa İltekin'in yerine başkan yardımcılığına İmar Müdürü Nurdoğan Yılmaz getirildi. İmar müdürlüğüne ise Ufuk Ünlübaş getirildi. Darıca Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı dün gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak mecliste yaptığı konuşmada Darıca Belediyesinde gerçekleşen görev değişiklikleri hakkında bilgi verdi. Karabacak, 'Darıca Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Mustafa Iltekin'in yerine başkan yardımcılığına İmar Müdürü Nurdoğan Yılmaz getirildi. İmar müdürlüğüne ise Ufuk ünlübaş getirildi. Teknik Başkan yardımcılığına Nurdoğan Yılmaz getirildi. Mustafa kardeşim sağlık sorunları nedeniyle istifa etmek istedi. Kamuoyunda belirtildiği gibi bir sorun yok. Hukuk İşleri Müdürümüz de Hakimlik sınavını kazanmıştı. Hukuk İşleri Müdürlüğüne de Nuray Aytar getirilmiştir. Hayırlı olsun.' dedi. Çukurköy ile Kardeş Şehir Mecliste Darıca Belediyesi ile Çukurköy Belediyesi arasında kardeş Belediye Protokolü imzalanması için Başkan Karabacaka yetki verildi. Başkana Karabacak, '15 Temmuz’dan şehit olan kahraman askerimiz Ömer Halis Demir'in köyünün olduğu belediye ile kardeş şehir olacağız' dedi. Gebze’de bulunan ve Orman Bakanlığından devralinan Cataldag Mesire alanının yap işlet devri ile ilgili yetki verilmesi kararlaştırıldı. ​

Darıca Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Mustafa İltekin'in yerine başkan yardımcılığına İmar Müdürü Nurdoğan Yılmaz getirildi. İmar müdürlüğüne ise Ufuk Ünlübaş getirildi.

Darıca Belediyesi Haziran ayı meclis toplantısı dün gerçekleşti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak mecliste yaptığı konuşmada Darıca Belediyesinde gerçekleşen görev değişiklikleri hakkında bilgi verdi. Karabacak, 'Darıca Belediye Başkan Yardımcılığından istifa eden Mustafa Iltekin'in yerine başkan yardımcılığına İmar Müdürü Nurdoğan Yılmaz getirildi. İmar müdürlüğüne ise Ufuk ünlübaş getirildi. Teknik Başkan yardımcılığına Nurdoğan Yılmaz getirildi. Mustafa kardeşim sağlık sorunları nedeniyle istifa etmek istedi. Kamuoyunda belirtildiği gibi bir sorun yok. Hukuk İşleri Müdürümüz de Hakimlik sınavını kazanmıştı. Hukuk İşleri Müdürlüğüne de Nuray Aytar getirilmiştir. Hayırlı olsun.' dedi.

Çukurköy ile Kardeş Şehir

Mecliste Darıca Belediyesi ile Çukurköy Belediyesi arasında kardeş Belediye Protokolü imzalanması için Başkan Karabacaka yetki verildi. Başkana Karabacak, '15 Temmuz’dan şehit olan kahraman askerimiz Ömer Halis Demir'in köyünün olduğu belediye ile kardeş şehir olacağız' dedi. Gebze’de bulunan ve Orman Bakanlığından devralinan Cataldag Mesire alanının yap işlet devri ile ilgili yetki verilmesi kararlaştırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.