Darıca’da gün öğretmenlerin

Darıca 24.11.2017 - 12:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca’da gün öğretmenlerin

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Darıca’da da düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı.

Günün sabah saatlerinde Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunum töreninde bir araya gelen ilçe protokolü hep birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okudu. Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi ile Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetimi burada ilçe milli eğitim camiasını yalnız bırakmayan siyasiler olarak dikkat çekerken ayrıca sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarda öğretmenlerin bu özel gününü paylaşan isimler oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yer almadı. Tören çerçevesinde Darıca Mesleki ve Endüstri Teknik Lisesi konferans salonunda düzenlenen öğretmenler günü programında Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Müfütüsü Muammer Bilgiç, idari birim müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri yerlerini aldılar. EMEKLİ ÖĞRETMENLERE PLAKET VERİLDİ Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman salonda bulunan davetlilere yönelik birer konuşma gerçekleştirdiler. Tören çerçevesinde öğrenciler folklor gösterileri, öğretmen korosunun türkü konseri, slayt ve video gösteriler sunumu gerçekleşti. Darıca Kaymakamı Karaman görevlerini tamamlayarak emekliye ayrılan öğretmenlere birer plaket sunumu yaptı. Yine çeşitli spor, sanat ve kültür branşlarında yarışan öğrenci ve öğretmenlere ilçe protokolü tarafından ödülleri dağıtıldı.
24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Darıca’da da düzenlenen çeşitli programlarla kutlandı.

Günün sabah saatlerinde Darıca Cumhuriyet Meydanı’nda İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un Atatürk Anıtı’na çelenk sunum töreninde bir araya gelen ilçe protokolü hep birlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nı okudu. Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Yönetimi ile Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetimi burada ilçe milli eğitim camiasını yalnız bırakmayan siyasiler olarak dikkat çekerken ayrıca sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve muhtarlarda öğretmenlerin bu özel gününü paylaşan isimler oldu. Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen programda Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak yer almadı. Tören çerçevesinde Darıca Mesleki ve Endüstri Teknik Lisesi konferans salonunda düzenlenen öğretmenler günü programında Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Müfütüsü Muammer Bilgiç, idari birim müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri yerlerini aldılar.

EMEKLİ ÖĞRETMENLERE PLAKET VERİLDİ

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman salonda bulunan davetlilere yönelik birer konuşma gerçekleştirdiler. Tören çerçevesinde öğrenciler folklor gösterileri, öğretmen korosunun türkü konseri, slayt ve video gösteriler sunumu gerçekleşti. Darıca Kaymakamı Karaman görevlerini tamamlayarak emekliye ayrılan öğretmenlere birer plaket sunumu yaptı. Yine çeşitli spor, sanat ve kültür branşlarında yarışan öğrenci ve öğretmenlere ilçe protokolü tarafından ödülleri dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.