Darıca'da Hayır paneli düzenlendi

Darıca 13.03.2017 - 14:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Hayır paneli düzenlendi

Darıca Hayır Platformu, bir panel düzenleyerek yeni anayasa sistemini anlattı. Panlede AK Parti iktidarı döneminde kadın ve çocuklar üzerinden izlenen politikalar, şiddet, taciz ve tecavüzler konuşuldu. Ayrıca neden Hayır denilmesi gerektiği konuşuldu. Moderatörlüğünü Damla Uludağ’ın yaptığı panele Av. Tamer Doğan, Kocaeli Demokrasi Platformu Yöneticisi Arzu Erkan ve Hüseyin İlhan konuşmacı olarak katıldı. Güvencesizlik, taşeronluk, kıdem tazminatının fona devredilmesi gibi konuların öne çıktığı panele Gebze Emek ve Demokrasi girişimi, CHP ilçe yöneticileri ve kadın kolları, İstanbul Kartal 5 nolu Eğitim-Sen  şubesi, Bayramoğlu ve Piri Reis Hayır Platformu, Tükoder İstanbul Şube başkanı Kazım Özgenç, 68’liler Vakfı Kurucusu ve Merkez Komite üyesi Turgut Ünlü, HDP Kocaeli İl Eş Başkanı İbrahim Ergin, HDP Darıca İlçe Başkanı Hasan Gökçen, Emek Partisi Darıca İlçe Başkanı Tamfer Yurttepe, Gebze Emek Partisi İlçe Başkanı Hasan Atik, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Emekçi Kültür Derneği Başkanı Şahin Adıgüzel, ESP Darıca temsilcisi Ali Haydar Çelik ve ihraç edilen öğretmenler  katıldı.

Darıca Hayır Platformu, bir panel düzenleyerek yeni anayasa sistemini anlattı. Panlede AK Parti iktidarı döneminde kadın ve çocuklar üzerinden izlenen politikalar, şiddet, taciz ve tecavüzler konuşuldu. Ayrıca neden Hayır denilmesi gerektiği konuşuldu. Moderatörlüğünü Damla Uludağ’ın yaptığı panele Av. Tamer Doğan, Kocaeli Demokrasi Platformu Yöneticisi Arzu Erkan ve Hüseyin İlhan konuşmacı olarak katıldı.

Güvencesizlik, taşeronluk, kıdem tazminatının fona devredilmesi gibi konuların öne çıktığı panele Gebze Emek ve Demokrasi girişimi, CHP ilçe yöneticileri ve kadın kolları, İstanbul Kartal 5 nolu Eğitim-Sen  şubesi, Bayramoğlu ve Piri Reis Hayır Platformu, Tükoder İstanbul Şube başkanı Kazım Özgenç, 68’liler Vakfı Kurucusu ve Merkez Komite üyesi Turgut Ünlü, HDP Kocaeli İl Eş Başkanı İbrahim Ergin, HDP Darıca İlçe Başkanı Hasan Gökçen, Emek Partisi Darıca İlçe Başkanı Tamfer Yurttepe, Gebze Emek Partisi İlçe Başkanı Hasan Atik, CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, Darıca Emekçi Kültür Derneği Başkanı Şahin Adıgüzel, ESP Darıca temsilcisi Ali Haydar Çelik ve ihraç edilen öğretmenler  katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.