Darıca’da hemşireler unutulmadı

Darıca 13.05.2020 - 15:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da hemşireler unutulmadı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla koronavirüs sürecinin fedakar sağlık çalışanlarından hemşirelerin günlerini kutlayarak çiçek takdim etti. Darıca protokolü, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşireleri ziyaret etti. Programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve sağlık personeli katıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, protokol ile birlikte hemşireleri tek tek ziyaret ederek hemşireler gününü kutladı ve çiçek takdim etti. BIYIK: “HEMŞİRELERE MİNNETTARIZ” Hemşirelerin sağlık çalışanlarının en önemli unsurlarından biri olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Özellikle koronavirüs salgınına karşı sağlık ordumuz büyük bir özveriyle fedakarca çalıştı. Hemşirelerimiz de sağlık ordumuzun en önemli unsurlarında biri. Bu mücadelede üzerlerine büyük görevler düşen hemşirelerimize minnettarız. Şüphesiz her birinin görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını biliyoruz. Bu zor süreçlerde ülkemiz için elinden geleni yapan gece gündüz demeden fedakarca çalışan hemşireler ve bütün sağlık çalışanlarına şükranlarımı iletiyorum. Sağlık hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde büyük bir fedakarlıkla hizmet sunan hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” diye konuştu. BALONLAR SAĞLIKÇILAR İÇİN UÇURULDU Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler yaşanırken sağlık personeli ve hemşirelere moral vermek için renkli balonlar havaya uçuruldu. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ve hemşireler, duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren protokole teşekkür ettiler.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla koronavirüs sürecinin fedakar sağlık çalışanlarından hemşirelerin günlerini kutlayarak çiçek takdim etti.

Darıca protokolü, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde hemşireleri ziyaret etti. Programa Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ve sağlık personeli katıldı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, protokol ile birlikte hemşireleri tek tek ziyaret ederek hemşireler gününü kutladı ve çiçek takdim etti.

BIYIK: “HEMŞİRELERE MİNNETTARIZ”

Hemşirelerin sağlık çalışanlarının en önemli unsurlarından biri olduğunu belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Özellikle koronavirüs salgınına karşı sağlık ordumuz büyük bir özveriyle fedakarca çalıştı. Hemşirelerimiz de sağlık ordumuzun en önemli unsurlarında biri. Bu mücadelede üzerlerine büyük görevler düşen hemşirelerimize minnettarız. Şüphesiz her birinin görevlerini en iyi şekilde yaptıklarını biliyoruz. Bu zor süreçlerde ülkemiz için elinden geleni yapan gece gündüz demeden fedakarca çalışan hemşireler ve bütün sağlık çalışanlarına şükranlarımı iletiyorum. Sağlık hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde büyük bir fedakarlıkla hizmet sunan hemşirelerimizin 12-18 Mayıs Hemşireler Haftasını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum” diye konuştu.

BALONLAR SAĞLIKÇILAR İÇİN UÇURULDU

Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler yaşanırken sağlık personeli ve hemşirelere moral vermek için renkli balonlar havaya uçuruldu. Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş ve hemşireler, duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerini yalnız bırakmayan ve destek veren protokole teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.