Darıca’da Her Şey Öğretmenler İçin

Darıca 27.04.2018 - 13:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Her Şey Öğretmenler İçin

Darıca’da ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ anketi tamamlanarak ilk adımı atıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her şey öğretmenlerimiz için.” dedi.

Eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek için Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un bünyesinde başlatılan ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ anketi tamamlandı. Tamamlanan anket sonrası ilk adım atılarak Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğretmenlerine Arduino ile programlama ve tasarım kursu verilmeye başlandı. ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR Konu ile ilgili Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yazılı bir açıklama yaptı. Oğuz, “Yenilikçi ve Etkin Öğretmen’ hareketi kapsamında uyguladığımız anket analizi sonucunda ilk adımımızı attık. İlçemizde bulunan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğretmenlerine Arduino ile programlama ve tasarım kursu veriyoruz.  Bu kurs ve daha fazlası için çalışmalarımız devam etmektedir. Her şey öğretmenlerim için.” ifadelerine yer verdi. KÜBRA AKABALI
Darıca’da ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ anketi tamamlanarak ilk adımı atıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz, “Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Her şey öğretmenlerimiz için.” dedi.

Eğitimde her türlü gelişimi imkânlar doğrultusunda hızlandırarak çağın ihtiyacına uygun değişimi gerçekleştirmek için Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz’un bünyesinde başlatılan ‘Yenilikçi ve Etkin Öğretmen Platformu’ anketi tamamlandı. Tamamlanan anket sonrası ilk adım atılarak Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğretmenlerine Arduino ile programlama ve tasarım kursu verilmeye başlandı.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Konu ile ilgili Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yazılı bir açıklama yaptı. Oğuz, “Yenilikçi ve Etkin Öğretmen’ hareketi kapsamında uyguladığımız anket analizi sonucunda ilk adımımızı attık. İlçemizde bulunan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Dersi öğretmenlerine Arduino ile programlama ve tasarım kursu veriyoruz.  Bu kurs ve daha fazlası için çalışmalarımız devam etmektedir. Her şey öğretmenlerim için.” ifadelerine yer verdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.