Darıca'da ilk zil çaldı!

Darıca 10.09.2019 - 12:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca'da ilk zil çaldı!

2019-2020 eğitim-öğretim yılı açılış programı Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Programda Hababam Sınıfı canlandırması ile ilk zili ‘Hafize Ana’ çaldı.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı açılış programı Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlü İsmail Oğuz, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, Okul Müdürü Suat Yapıcı, siyasi partilerin temsilcileri, müdür yardımcıları, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. EĞİTİM EN MÜHİM MESELEMİZ Düzenlenen programın açılış konuşmasını Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Oğuz, “Aklı geliştiren, bilgilerle zenginleştiren okul, yeni eğitime kapılarını açtı. Yeni eğitim öğretim yılı okullarımıza hayırlı oldun. Eğitim, her toplumun öncelikleri arasında yer almıştır. Akıl almaz tüm gelişmeler karşısında çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Eğitim en mühim meselemiz olarak devam ediyor ve mutlaka muzaffer olmak zorundayız. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yeni dönemi 85 okulumuzda, 48 milli eğitim çalışanımızla, 44 bin öğrencimizle kucaklıyoruz” diye konuştu. BAŞÖĞRETMENİ UNUTMADI İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz’un ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuştu. Başkan Bıyık, “Amacımız evlatlarımızın güzel mekânlarda eğitim alması. Üzerimize düşen her desteği vermeye hazırız. Evlatlarımızın bilim, fen ve teknoloji ile buluşması çok önemli. Bu evlatlarımızla yarınlara daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu işim mihmandarı öğretmenlerimiz. Bu günlere gelmemize vesile olan başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu. GEÇEN SENEDEN DAHA FAZLA KAYIT YAPTIK Başkan Bıyık’ın ardından son olarak Kaymakam Karaman bir konuşma yaptı. Karaman, “Eğitim birinci önceliğimiz. Eğitim olmadan bu ülke salah olmaz. Eğitim bir ülkeyi bir noktadan alıp daha yükseğe taşımak için gereklidir. Eğitime yaptığımız her yatırımdan büyük haz duyuyoruz. Eğitim camiası olarak büyük bir iş birliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Okullarımızın sayısını arttırma gayretlerimiz var. 2018’e göre 500’e yakın daha fazla kayıt var. Hem genel standardı hem de eğitimde genel başarı çıtamızı yükselteceğiz. Eğitim okula gelindiği anda başlar. Burada gördüğümüz her türlü değişim yaşamınızda yeni bir sayfa demektir. Gelecek 20 yılda bugün yapılan mesleklerin yüzde 80’i yapılmayacak. Artık ezbercilik dönemi sona eriyor. Artık araştıran, geliştiren ve sorgulayan eğitim dönemi başlıyor. Eğitim-öğretimdeki bu çabalar özümüzü de unutmadan yapılmalıdır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından 4. Sınıf öğrencileri 1. Sınıf öğrencilerine çiçek verdi. Programda son olarak 2018 yılı Kocaeli İl Birincisi Van Yöresi Halk Oyunları Ekibi halk oyunu gösterisi ise katılımcılara görsel şölen sundu. KÜBRA AKABALI
2019-2020 eğitim-öğretim yılı açılış programı Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda gerçekleştirildi. Programda Hababam Sınıfı canlandırması ile ilk zili ‘Hafize Ana’ çaldı.

2019-2020 eğitim-öğretim yılı açılış programı Darıca Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu’nda dün gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen programa; Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mustafa Güneş, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlü İsmail Oğuz, İlçe Sağlık Müdürü İlhan Kadıoğlu, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, Okul Müdürü Suat Yapıcı, siyasi partilerin temsilcileri, müdür yardımcıları, mahalle muhtarları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

EĞİTİM EN MÜHİM MESELEMİZ

Düzenlenen programın açılış konuşmasını Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Oğuz yaptı. Oğuz, “Aklı geliştiren, bilgilerle zenginleştiren okul, yeni eğitime kapılarını açtı. Yeni eğitim öğretim yılı okullarımıza hayırlı oldun. Eğitim, her toplumun öncelikleri arasında yer almıştır. Akıl almaz tüm gelişmeler karşısında çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirmeliyiz. Eğitim en mühim meselemiz olarak devam ediyor ve mutlaka muzaffer olmak zorundayız. Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yeni dönemi 85 okulumuzda, 48 milli eğitim çalışanımızla, 44 bin öğrencimizle kucaklıyoruz” diye konuştu.

BAŞÖĞRETMENİ UNUTMADI

İlçe Milli Eğitim Müdürü Oğuz’un ardından Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık konuştu. Başkan Bıyık, “Amacımız evlatlarımızın güzel mekânlarda eğitim alması. Üzerimize düşen her desteği vermeye hazırız. Evlatlarımızın bilim, fen ve teknoloji ile buluşması çok önemli. Bu evlatlarımızla yarınlara daha emin adımlarla ilerleyeceğiz. Bu işim mihmandarı öğretmenlerimiz. Bu günlere gelmemize vesile olan başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e teşekkürlerimi sunuyorum” açıklamasında bulundu.

GEÇEN SENEDEN DAHA FAZLA KAYIT YAPTIK

Başkan Bıyık’ın ardından son olarak Kaymakam Karaman bir konuşma yaptı. Karaman, “Eğitim birinci önceliğimiz. Eğitim olmadan bu ülke salah olmaz. Eğitim bir ülkeyi bir noktadan alıp daha yükseğe taşımak için gereklidir. Eğitime yaptığımız her yatırımdan büyük haz duyuyoruz. Eğitim camiası olarak büyük bir iş birliği içerisinde çalışmalarımızı yürütüyoruz. Okullarımızın sayısını arttırma gayretlerimiz var. 2018’e göre 500’e yakın daha fazla kayıt var. Hem genel standardı hem de eğitimde genel başarı çıtamızı yükselteceğiz. Eğitim okula gelindiği anda başlar. Burada gördüğümüz her türlü değişim yaşamınızda yeni bir sayfa demektir. Gelecek 20 yılda bugün yapılan mesleklerin yüzde 80’i yapılmayacak. Artık ezbercilik dönemi sona eriyor. Artık araştıran, geliştiren ve sorgulayan eğitim dönemi başlıyor. Eğitim-öğretimdeki bu çabalar özümüzü de unutmadan yapılmalıdır” dedi. Yapılan konuşmaların ardından 4. Sınıf öğrencileri 1. Sınıf öğrencilerine çiçek verdi. Programda son olarak 2018 yılı Kocaeli İl Birincisi Van Yöresi Halk Oyunları Ekibi halk oyunu gösterisi ise katılımcılara görsel şölen sundu.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.