Darıca'da M.Akif Anıldı

Darıca 13.03.2017 - 22:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da M.Akif Anıldı

Darıca'da, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Darıca Denizyıldızları  Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda konuşan  Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, vatanın çok büyük zorluklarla kazanıldığını belirterek, İstiklal Marşı'nın bir milletin yeniden doğuşunun, emperyalizme baş kaldırılışının, bir mücadelenin ifadesi olduğunu vurguladı. Kaymakam  Karaman, İstiklal Marşı şairi  Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirtti. Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak ise, geçmişi ve tarihi unutmadan, bu vatan için yaşanmış olayları bir bir okuyup ders çıkarmanın çok önemli olduğunu kaydederek,  Mehmet Akif Ersoy'a rahmet diledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Oğuz da, bayrağımızın dimdik gönderde dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde olunması ve bu vatan için verilen mücadelenin unutulmaması gerektiğine işaret etti. Konuşmaların ardından öğrencilerinin hazırladığı sunumlar izlendi. Mehmet Akif'in şiirleri, müzik eşliğinde seslendirildi. Mehmet Akif belgeselinin gösteriminin ardından ilçede düzenlenen şiir kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. Programa, Garnizon Komutanı  Piyade Binbaşı Erhan Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü  Hasan Aydoğan, ilçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Oğuz, okul müdürleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Darıca'da, İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü dolayısıyla program düzenlendi.

Darıca Denizyıldızları  Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda gerçekleşen programda konuşan  Darıca Kaymakamı  Ömer Karaman, vatanın çok büyük zorluklarla kazanıldığını belirterek, İstiklal Marşı'nın bir milletin yeniden doğuşunun, emperyalizme baş kaldırılışının, bir mücadelenin ifadesi olduğunu vurguladı.

Kaymakam  Karaman, İstiklal Marşı şairi  Mehmet Akif Ersoy'u ve tüm şehitleri rahmet ve minnetle andığını belirtti.

Belediye Başkanı  Şükrü Karabacak ise, geçmişi ve tarihi unutmadan, bu vatan için yaşanmış olayları bir bir okuyup ders çıkarmanın çok önemli olduğunu kaydederek,  Mehmet Akif Ersoy'a rahmet diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Oğuz da, bayrağımızın dimdik gönderde dalgalanması için birlik ve beraberlik içinde olunması ve bu vatan için verilen mücadelenin unutulmaması gerektiğine işaret etti.

Konuşmaların ardından öğrencilerinin hazırladığı sunumlar izlendi. Mehmet Akif'in şiirleri, müzik eşliğinde seslendirildi.

Mehmet Akif belgeselinin gösteriminin ardından ilçede düzenlenen şiir kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi.

Programa, Garnizon Komutanı  Piyade Binbaşı Erhan Yeşil, İlçe Emniyet Müdürü  Hasan Aydoğan, ilçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Oğuz, okul müdürleri, vatandaşlar, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.