Darıca’da metro çalışması başlıyor!

Darıca 13.02.2020 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da metro çalışması başlıyor!

DARICA BELEDİYESİ'NDEN GEBZE DARICA METRO HATTI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Darıca Belediyesi'nden önemli açıklama geldi. Cumhuriyet Meydanı'nın etrafı çevrilerek kullanıma kapatılacak. Atatürk anıtı ise yeni tören alanı olarak sahilde bulunan ay-yıldızlı meşalenin oraya taşınacak. BİR SÜRE KULLANILAMAYACAK Darıca Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada 2008 yılında yapılan Cumhuriyet Meydanında başlanacak olan Gebze-Darıca Metro çalışmaları kapsamında yapılacak olan metro durağı nedeniyle meydanın etrafının çevrilerek bir süre kullanılamayacağını duyurdu. Metro durağının bitmesiyle birlikte yeni meydan düzenlenerek ilerleyen bir tarihte yeniden Darıcalıların hizmetine açılacağı belirtildi. ATATÜRK ANITI TAŞINACAK Belediyenin sosyal medya sayfasından yapılan duyuruda ayrıca Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtının yeni tören alanı olarak belirlenen Darıca sahildeki Ay-yıldızlı meşalenin oraya taşınacağı ve yeni tören alanının Ay-yıldızlı meşalenin bulunduğu alan olarak belirlendiği duyuruldu. Metro durağı çalışmalarının bitmesiyle yeniden düzenlenecek Cumhuriyet Meydanına yeni bir Atatürk büstünün yapılacağı da kaydedildi.  
DARICA BELEDİYESİ'NDEN GEBZE DARICA METRO HATTI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Darıca Belediyesi'nden önemli açıklama geldi. Cumhuriyet Meydanı'nın etrafı çevrilerek kullanıma kapatılacak. Atatürk anıtı ise yeni tören alanı olarak sahilde bulunan ay-yıldızlı meşalenin oraya taşınacak.

BİR SÜRE KULLANILAMAYACAK

Darıca Belediyesi tarafından kamuoyuna yapılan açıklamada 2008 yılında yapılan Cumhuriyet Meydanında başlanacak olan Gebze-Darıca Metro çalışmaları kapsamında yapılacak olan metro durağı nedeniyle meydanın etrafının çevrilerek bir süre kullanılamayacağını duyurdu. Metro durağının bitmesiyle birlikte yeni meydan düzenlenerek ilerleyen bir tarihte yeniden Darıcalıların hizmetine açılacağı belirtildi.

ATATÜRK ANITI TAŞINACAK

Belediyenin sosyal medya sayfasından yapılan duyuruda ayrıca Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk anıtının yeni tören alanı olarak belirlenen Darıca sahildeki Ay-yıldızlı meşalenin oraya taşınacağı ve yeni tören alanının Ay-yıldızlı meşalenin bulunduğu alan olarak belirlendiği duyuruldu. Metro durağı çalışmalarının bitmesiyle yeniden düzenlenecek Cumhuriyet Meydanına yeni bir Atatürk büstünün yapılacağı da kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.