Darıca’da neler oluyor?

Darıca 15.05.2020 - 14:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da neler oluyor?

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Dudayev Kafe’nin yıkılarak daha büyük bir sosyal tesis inşa edildiğini duyurdu. Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçim beyannamemizde sosyal tesislerimizi daha modern hale getirip, yenilerini ekleyeceğimizin sözünü vermiştik. Sözlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizin ilk sosyal tesisi olan dudayev kafeyi yıkarak yerine daha modern ve daha büyük bir tesisi inşa ediyoruz.  Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkili başkan yardımcımızdan bilgiler aldık” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık Dudayev Kafe’nin yıkılarak daha büyük bir sosyal tesis inşa edildiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Seçim beyannamemizde sosyal tesislerimizi daha modern hale getirip, yenilerini ekleyeceğimizin sözünü vermiştik. Sözlerimizi bir bir yerine getirmeye devam ediyoruz. İlçemizin ilk sosyal tesisi olan dudayev kafeyi yıkarak yerine daha modern ve daha büyük bir tesisi inşa ediyoruz.  Devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkili başkan yardımcımızdan bilgiler aldık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.