Darıca’da o işyeri mühürlendi

Darıca 09.10.2020 - 17:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da o işyeri mühürlendi

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri gelen ihbar üzerine Osmangazi Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşların sağlığını tehlikeye atan sağlık merkezini mühürletti. Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Darıca ilçe Sağlık Müdürlüğümüze gelen ihbar üzerine, Osmangazi Mahallesi Pazar Sokakta bahse konu olan Sağlık Hizmeti sunduğu belirtilen yerin hijyen ve temizlik koşullarının yerine getirilmeyerek halkın sağlığını tehdit edecek şekilde ruhsatsız ve diplomasız kişiler tarafından çalıştırıldığı tarafımızca tespit edilmiş, yapılan denetim sonucunda Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ve Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personelleri ile belirtilen iş yeri mühürlenmiş, kişi ve kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Halk sağlığını korumak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.  

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü ekipleri gelen ihbar üzerine Osmangazi Mahallesi’nde bulunan ve vatandaşların sağlığını tehlikeye atan sağlık merkezini mühürletti.

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Darıca ilçe Sağlık Müdürlüğümüze gelen ihbar üzerine, Osmangazi Mahallesi Pazar Sokakta bahse konu olan Sağlık Hizmeti sunduğu belirtilen yerin hijyen ve temizlik koşullarının yerine getirilmeyerek halkın sağlığını tehdit edecek şekilde ruhsatsız ve diplomasız kişiler tarafından çalıştırıldığı tarafımızca tespit edilmiş, yapılan denetim sonucunda Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü, Asayiş Büro Amirliği ve Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Personelleri ile belirtilen iş yeri mühürlenmiş, kişi ve kişiler hakkında gerekli yasal işlemler başlatılmıştır. Halk sağlığını korumak için çalışmalarımız aralıksız olarak devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.