19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da okul güvenliği ne durumda?

Darıca 10.09.2017 - 11:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da okul güvenliği ne durumda?

Darıca Kaymakamlığı öncülüğünde yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulların güvenliği ile ilgili toplantı gerçekleştirildi. Füsun  Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki toplantıya Kaymakam  Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü  Hasan Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez ile okul müdürleri ve muhtarlar katıldı. Okullarda alınması gereken güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu toplantıda,  Darıca'da eğitim öğretim yılı boyunca okullarda ve okul önlerinde hangi tedbirlerin alınacağı görüşüldü.

Darıca Kaymakamlığı öncülüğünde yeni eğitim öğretim yılı öncesi okulların güvenliği ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Füsun  Erdemir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesindeki toplantıya Kaymakam  Ömer Karaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü  İsmail Oğuz, İlçe Emniyet Müdürü  Hasan Aydoğan, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez ile okul müdürleri ve muhtarlar katıldı.

Okullarda alınması gereken güvenlik tedbirlerinin konuşulduğu toplantıda,  Darıca'da eğitim öğretim yılı boyunca okullarda ve okul önlerinde hangi tedbirlerin alınacağı görüşüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.