Darıca’da online ‘Kadir Gecesi’

Darıca 20.05.2020 - 12:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da online ‘Kadir Gecesi’

Darıca Belediyesi Dursun Ali Erzincanlı ve Mehmet Hacıismailoğlu ile birlikte ‘Kadir Gecesi Özel’ Programımızı gerçekleştirdik. Sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan programında Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir ile Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Programda açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu mübarek gecede sosyal medya üzerinden evlerinize konuk olduk. Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir, çok değerli Dursun Ali Erzincanlı ve Mehmet Hacıismailoğlu ile birlikte ‘Kadir Gecesi Özel’ programımızı gerçekleştirdik. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemiz bütün insanlığın iyiliğine, şifasına, güzelliğine vesile olsun. Dualarda buluşmak üzere inşallah” dedi.

Darıca Belediyesi Dursun Ali Erzincanlı ve Mehmet Hacıismailoğlu ile birlikte ‘Kadir Gecesi Özel’ Programımızı gerçekleştirdik.

Sosyal medya hesaplarından canlı yayınlanan programında Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir ile Kuran-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi. Programda açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Bu mübarek gecede sosyal medya üzerinden evlerinize konuk olduk. Kuran-ı Kerim’i Güzel Okuma Dünya Birincisi Mehmet Bilir, çok değerli Dursun Ali Erzincanlı ve Mehmet Hacıismailoğlu ile birlikte ‘Kadir Gecesi Özel’ programımızı gerçekleştirdik. Bin aydan daha hayırlı Kadir Gecemiz bütün insanlığın iyiliğine, şifasına, güzelliğine vesile olsun. Dualarda buluşmak üzere inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.