Darıca’da ortak kullanım alanları temizleniyor!

Darıca 01.10.2020 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da ortak kullanım alanları temizleniyor!

Darıca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında örnek çalışmalara imza atarken bir yandan da belirli periyotlar halinde özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor. Koronavirüs salgınıyla mücadelede örnek çalışmalar yapan ve oldukça titiz davranan Darıca Belediyesi, özellikle vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla özellikle toplu taşıma araçları ve bilgi evleri gibi eğitim kurumlarında düzenli olarak dezenfekte çalışmaları yapan Darıca Belediyesi, mahalle konakları, muhtarlıklar, toplu taşıma araçları, ibadethaneler, sağlık ocakları, okullar ve eğitimlerin devam ettiği bilgi evleri gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarında belirli aralıklarla temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapıyor. Kamu kurumlarında da dezenfekte çalışmaları yapan Darıca Belediyesi, kentin futbol takımı olan Darıca Gençlerbirliği tesislerinde de detaylı dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Darıca Belediyesi, koronavirüs tedbirleri kapsamında örnek çalışmalara imza atarken bir yandan da belirli periyotlar halinde özellikle vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını sürdürüyor.

Koronavirüs salgınıyla mücadelede örnek çalışmalar yapan ve oldukça titiz davranan Darıca Belediyesi, özellikle vatandaşların ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla özellikle toplu taşıma araçları ve bilgi evleri gibi eğitim kurumlarında düzenli olarak dezenfekte çalışmaları yapan Darıca Belediyesi, mahalle konakları, muhtarlıklar, toplu taşıma araçları, ibadethaneler, sağlık ocakları, okullar ve eğitimlerin devam ettiği bilgi evleri gibi vatandaşların yoğun olarak bulunduğu ortak kullanım alanlarında belirli aralıklarla temizlik ve dezenfekte çalışmaları yapıyor. Kamu kurumlarında da dezenfekte çalışmaları yapan Darıca Belediyesi, kentin futbol takımı olan Darıca Gençlerbirliği tesislerinde de detaylı dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.