Darıca’da ortalık karıştı!

Darıca 09.09.2015 - 21:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca’da ortalık karıştı!

Darıca’da yapılan teröre lanet konvoyuna HDP’li bir grup taşla saldırdı.

Darıca’da yapılan teröre lanet konvoyuna HDP’li bir grup taşla saldırdı. Saldırı sonucunda iki grubun birbirine müdahalesi sırasında polis kuvvetleri araya girdi. Özellikle HDP’li grubun dağılmaması üzerine polis fiili müdahalede bulundu. Polis HDP’li gruba toma aracı ve biber gazıyla müdahale etti. Bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi. Darıca Nenehatun, Kazım Karabekir ve Osmangazi Mahallelerinde şuanda evlerinden bayraklarını alan vatandaşlar gruba katılarak slogan eşliğinde yürüyüşe devam ediyorlar. Darıca Battalgazi Caddesi, Lokman Hekim Caddesi, Aşıroğlu Caddesi kilitlenmiş durumda. Çevik kuvvet ekibi bir yandan vatandaşa uyarılar yaparken bir yandan da önlemler alıyor. Ayrıntılar Gelemeye Devam edecek.. Darıca’da gerginlik artıyor HDP’liler adam topluyor!   Darıca’da yapılan teröre lanet konvoyuna HDP’li bir grup taşla saldırması ile başlayan olaylar hızla büyüyor. Saldırıya müdahale eden Polise taş atarak karşılık veren HDP’liler dağılmamak da ısrar ediyor. Gebze’den Darıca’ya çevik kuvvet ve Toma sevk edildi. Polis ülkücü grup ile HDP’lileri bir araya gelmemesi için çalışıyor.
Darıca’da yapılan teröre lanet konvoyuna HDP’li bir grup taşla saldırdı.

Darıca’da yapılan teröre lanet konvoyuna HDP’li bir grup taşla saldırdı.

Saldırı sonucunda iki grubun birbirine müdahalesi sırasında polis kuvvetleri araya girdi. Özellikle HDP’li grubun dağılmaması üzerine polis fiili müdahalede bulundu. Polis HDP’li gruba toma aracı ve biber gazıyla müdahale etti. Bölgeye çevik kuvvet ekipleri sevk edildi.

Darıca Nenehatun, Kazım Karabekir ve Osmangazi Mahallelerinde şuanda evlerinden bayraklarını alan vatandaşlar gruba katılarak slogan eşliğinde yürüyüşe devam ediyorlar. Darıca Battalgazi Caddesi, Lokman Hekim Caddesi, Aşıroğlu Caddesi kilitlenmiş durumda. Çevik kuvvet ekibi bir yandan vatandaşa uyarılar yaparken bir yandan da önlemler alıyor.

Ayrıntılar Gelemeye Devam edecek..

Darıca’da gerginlik artıyor HDP’liler adam topluyor!

 

Darıca’da yapılan teröre lanet konvoyuna HDP’li bir grup taşla saldırması ile başlayan olaylar hızla büyüyor. Saldırıya müdahale eden Polise taş atarak karşılık veren HDP’liler dağılmamak da ısrar ediyor. Gebze’den Darıca’ya çevik kuvvet ve Toma sevk edildi. Polis ülkücü grup ile HDP’lileri bir araya gelmemesi için çalışıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.