19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Özelleştirme Kararı

Darıca 30.11.2017 - 14:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Özelleştirme Kararı

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), bazı illerde bulunan 14 taşınmazın özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

ÖİB'in, bazı taşınmazların özelleştirilmesine ilişkin ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ankara'nın Yenimahalle, Gölbaşı, Kalecik ilçelerinde bulunan 7, Eskişehir'in Odunpazarı ve Niğde'nin Bor ilçelerinde bulunan 2'şer, Adana'nın Çukurova, İstanbul'un Büyükçekmece, Kocaeli'nin Darıca ilçelerinde bulunan 1'er olmak üzere toplam 14 taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirilmesi için ihale yapılacak. İhaleler, kapalı zarfta teklif alınması ve görüşmeler yapılması suretiyle "pazarlık usulü"yle gerçekleştirilecek. İhale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye son teklif verme tarihi Ankara'nın Yenimahalle ve Gölbaşı'ndaki taşınmazlar için 29 Aralık 2017, diğerleri için 18 Ocak 2018 olarak belirlendi.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), bazı illerde bulunan 14 taşınmazın özelleştirilmesi için ihale ilanına çıktı.

ÖİB'in, bazı taşınmazların özelleştirilmesine ilişkin ihale ilanı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Ankara'nın Yenimahalle, Gölbaşı, Kalecik ilçelerinde bulunan 7, Eskişehir'in Odunpazarı ve Niğde'nin Bor ilçelerinde bulunan 2'şer, Adana'nın Çukurovaİstanbul'un BüyükçekmeceKocaeli'nin Darıca ilçelerinde bulunan 1'er olmak üzere toplam 14 taşınmazın satış yöntemiyle özelleştirilmesi için ihale yapılacak.

İhaleler, kapalı zarfta teklif alınması ve görüşmeler yapılması suretiyle "pazarlık usulü"yle gerçekleştirilecek. İhale komisyonunca gerekli görüldüğü takdirde ihaleler, açık artırma suretiyle sonuçlandırılabilecek. İhaleye son teklif verme tarihi Ankara'nın Yenimahalle ve Gölbaşı'ndaki taşınmazlar için 29 Aralık 2017, diğerleri için 18 Ocak 2018 olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.