Darıca’da Parklar Yenileniyor

Darıca 08.07.2019 - 10:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’da Parklar Yenileniyor

Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında bulunan çocuk parkları, semt sahaları ve piknik alanlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehrin en önemli yaşam alanlarından olan parklar, çok amaçlı semt sahaları ve yeşil alanlar yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların en çok rağbet ettiği yerler olurken, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de mesailerinin önemli bir bölümünü bu alanlara harcayarak vatandaşların bu alanları rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlıyor. Sahiller Tıklım Tıklım Darıca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri havaların ısınmasıyla birlikte özellikle Darıca  sahillerinin bölgenin dört bir yanından gelen vatandaşlarla dolup taştığına vurgu yaparken, “sahil bölgelerimizi kullanan vatandaşlarımızın özellikle temizlik noktasında yetkililerimize yardımcı olmalarını istiyoruz, kullandıkları alanları temiz bırakmaları ve yeşil alanlarda mangal ve semaver yakmamaları gibi konularda hassas davranmalarını rica ediyoruz.”  diyerek vatandaşlardan destek istediler.
Darıca Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri şehrin dört bir yanında bulunan çocuk parkları, semt sahaları ve piknik alanlarında bakım, onarım ve temizlik çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Şehrin en önemli yaşam alanlarından olan parklar, çok amaçlı semt sahaları ve yeşil alanlar yaz aylarının gelmesiyle birlikte vatandaşların en çok rağbet ettiği yerler olurken, Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de mesailerinin önemli bir bölümünü bu alanlara harcayarak vatandaşların bu alanları rahatlıkla kullanabilmesine olanak sağlıyor.

Sahiller Tıklım Tıklım

Darıca Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri havaların ısınmasıyla birlikte özellikle Darıca  sahillerinin bölgenin dört bir yanından gelen vatandaşlarla dolup taştığına vurgu yaparken, “sahil bölgelerimizi kullanan vatandaşlarımızın özellikle temizlik noktasında yetkililerimize yardımcı olmalarını istiyoruz, kullandıkları alanları temiz bırakmaları ve yeşil alanlarda mangal ve semaver yakmamaları gibi konularda hassas davranmalarını rica ediyoruz.”  diyerek vatandaşlardan destek istediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.