Darıca'da Sağlık Haftası Kutlanıyor

Darıca 11.04.2018 - 11:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da Sağlık Haftası Kutlanıyor

Sağlık Haftası Türkiye'nin çeşitli okul, kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi Darıca'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Darıca TOKİ Mesleki Kız Anadolu Lisesi'nde de değişik bir program uygulaması yapıldı. Uygulamada öğrencilerin daha sağlıklı ve zinde bir şekilde ders dinlemesi eğitime daha hazır ve sağlıklı motive olması amacıyla ders öncesi sağlığın en önemli unsurlarından olan sabah egzersizleri yapıldı. Uygulamaya tüm okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler ve öğretmenler egzersiz çalışmalarının ardından meyve ikramı ile sınıflarına giriş yaptı. Sağlık Haftası ve uygulama için kısa bir açıklamada bulunan Okul Müdürü Dürdane Yıldız, "Mutluluğun temeli sağlıktır. Sağlıklı bir genç nesile sahip olabilmek için farkındalık yaratmak adına sporun ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekmek için böyle bir uygulama planladık.” dedi. ADNAN AYVAZ
Sağlık Haftası Türkiye'nin çeşitli okul, kurum ve kuruluşlarında olduğu gibi Darıca'da da çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Kutlama etkinlikleri çerçevesinde Darıca TOKİ Mesleki Kız Anadolu Lisesi'nde de değişik bir program uygulaması yapıldı. Uygulamada öğrencilerin daha sağlıklı ve zinde bir şekilde ders dinlemesi eğitime daha hazır ve sağlıklı motive olması amacıyla ders öncesi sağlığın en önemli unsurlarından olan sabah egzersizleri yapıldı. Uygulamaya tüm okul idarecileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrenciler ve öğretmenler egzersiz çalışmalarının ardından meyve ikramı ile sınıflarına giriş yaptı. Sağlık Haftası ve uygulama için kısa bir açıklamada bulunan Okul Müdürü Dürdane Yıldız, "Mutluluğun temeli sağlıktır. Sağlıklı bir genç nesile sahip olabilmek için farkındalık yaratmak adına sporun ve sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekmek için böyle bir uygulama planladık.” dedi.

ADNAN AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.