GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca’da şok

Darıca 06.07.2020 - 12:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da şok

Darıca’da bulunan İyigün Sitesi yönetimi, Darıca Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı adına sahte evrak düzenledi. Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Darıca’da yapılan psikolojik şiddeti gözler önüne serdi. Yazılı bir açıklama yapan Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Darıca İyigün Sitesi yönetiminin, Darıca Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın adının kullanılarak hayvan severlere psikolojik şiddet uygulandığını iddia etti. Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği’nden yapılan açıklamada, “Darıca’da bulunan İyigün Sitesi tarafından hayvan severler psikolojik olarak şiddet görmekteler. Son olarak Darıca Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün adını kullanarak sanki bu yazıyı onlar astırmış gibi göstererek resmi kurumları zan altında bırakmaya çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi. SAHTE BELGENİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTILAR Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği siteye asılan ve sahte olduğunu iddia ettikleri belgenin fotoğrafını da paylaştı. İşte Bağlarbaşı Mahallesi Tuzla Caddesi’nde bulunan İyigün Sitesi yönetiminin astığı ve sahte olduğu iddia edilen o belge Uyarı ve ihtar! İLG: Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 03.07.2020 tarihli uyarı ve ihtar yazısı. İlgi yazıya istinaden sitemiz içerisinde ve ortak alanlarında ve özellikle 2. Blokta bulunan 2. Ve 3. Dairelerin sahiplerinin kedi-köpek beslediği ve etrafa aşırı rahatsızlık verdiğine dair üyelerimizin belediyeye yapmış oldukları TOPLU ŞİKÂYET dilekçesine istinaden ilgili daire sahiplerine ve diğer tüm üyelere tebliğ ve ihtar yapılması, Belediye ve Tarım Orman Bakanlığı’nca uygun görülmüştür. Bundan böyle sitemiz içerisinde ve ortak alanlarından çevremizi ve üyelerimizi rahatsız edici kedi-köpek ve rahatsızlık veren herhangi bir hayvanın beslenmesi, barındırılması, saklanması, belediyenin ve bakanlığın talimatı gereği kesinlikle yasaktır. Uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Tüm üyelerimize uyarı ve ihtardır. İyigün Konut Yapı Kooperatif  

Darıca’da bulunan İyigün Sitesi yönetimi, Darıca Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı adına sahte evrak düzenledi.

Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Darıca’da yapılan psikolojik şiddeti gözler önüne serdi. Yazılı bir açıklama yapan Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği Darıca İyigün Sitesi yönetiminin, Darıca Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın adının kullanılarak hayvan severlere psikolojik şiddet uygulandığını iddia etti. Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği’nden yapılan açıklamada, “Darıca’da bulunan İyigün Sitesi tarafından hayvan severler psikolojik olarak şiddet görmekteler. Son olarak Darıca Belediyesi ile Tarım ve Orman Bakanlığı, Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü'nün adını kullanarak sanki bu yazıyı onlar astırmış gibi göstererek resmi kurumları zan altında bırakmaya çalışıyorlar” ifadelerine yer verdi.

SAHTE BELGENİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTILAR

Mucize Patiler Hayvanları Koruma ve Yaşatma Derneği siteye asılan ve sahte olduğunu iddia ettikleri belgenin fotoğrafını da paylaştı.

İşte Bağlarbaşı Mahallesi Tuzla Caddesi’nde bulunan İyigün Sitesi yönetiminin astığı ve sahte olduğu iddia edilen o belge

Uyarı ve ihtar!

İLG: Darıca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nün 03.07.2020 tarihli uyarı ve ihtar yazısı.

İlgi yazıya istinaden sitemiz içerisinde ve ortak alanlarında ve özellikle 2. Blokta bulunan 2. Ve 3. Dairelerin sahiplerinin kedi-köpek beslediği ve etrafa aşırı rahatsızlık verdiğine dair üyelerimizin belediyeye yapmış oldukları TOPLU ŞİKÂYET dilekçesine istinaden ilgili daire sahiplerine ve diğer tüm üyelere tebliğ ve ihtar yapılması, Belediye ve Tarım Orman Bakanlığı’nca uygun görülmüştür.

Bundan böyle sitemiz içerisinde ve ortak alanlarından çevremizi ve üyelerimizi rahatsız edici kedi-köpek ve rahatsızlık veren herhangi bir hayvanın beslenmesi, barındırılması, saklanması, belediyenin ve bakanlığın talimatı gereği kesinlikle yasaktır. Uymayanlar hakkında yasal işlem yapılacaktır. Tüm üyelerimize uyarı ve ihtardır.

İyigün Konut Yapı Kooperatif

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.