19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca’da sokaklar değişiyor!

Darıca 06.10.2020 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da sokaklar değişiyor!

Darıca’da altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle bozulan yolların asfalt ve parke çalışmaları yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Darıca’da yaşayan vatandaşların düzenli ve kesintisiz içme suyu ile sağlıklı altyapı ihtiyaçlarını karşılamak ve oluşabilecek arızaların önüne geçmek için altyapı yenileme imalatları gerçekleştiriyor. İlçenin birçok mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor. BOZULAN YOLLARIN ÜSTYAPISI YAPILIYOR İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların asfalt ve parke olmak üzere üstyapı çalışmalarının yapılması için Darıca Belediyesi ile geçtiğimiz yıl protokol yaptı. Bundan dolayı da İSU Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Osmangazi, Piri Reis, Fevzi Çakmak ve Nenehatun Mahallelerinin çeşitli cadde ve sokaklarında bozulan yolların asfalt ile parke çalışmaları sürdürülüyor. 4150 TON ASFALT KULLANILDI Yapılan asfalt çalışmaları kapsamında Osmangazi, Pirireis, Fevzi Çakmak ve Nenehatun Mahallelerinin çeşitli cadde ve sokaklarında olmak üzere toplam 6.5 km uzunluğundaki yollarda asfalt ve parke çalışmaları yapıldı. Tamamlanan cadde ve sokaklarda toplam 4 bin 150 ton asfalt kullanıldı. Ayrıca, parke çalışmaları kapsamında ise 13 bin m2 parke taşı döşendi.  ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR Altyapı çalışmaları süren ve tamamlanan bölgelerde hava şartlarına bağlı olarak asfalt ve parke döşeme çalışmaları program çerçevesinde yürütülüyor. Kocaeli’nde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesi için çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, şehrin modern ve çağdaş hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Darıca’da altyapı yenileme çalışmaları nedeniyle bozulan yolların asfalt ve parke çalışmaları yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Darıca’da yaşayan vatandaşların düzenli ve kesintisiz içme suyu ile sağlıklı altyapı ihtiyaçlarını karşılamak ve oluşabilecek arızaların önüne geçmek için altyapı yenileme imalatları gerçekleştiriyor. İlçenin birçok mahallesinde gerçekleştirilen çalışmalar devam ediyor.

BOZULAN YOLLARIN ÜSTYAPISI YAPILIYOR

İSU Genel Müdürlüğü, altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların asfalt ve parke olmak üzere üstyapı çalışmalarının yapılması için Darıca Belediyesi ile geçtiğimiz yıl protokol yaptı. Bundan dolayı da İSU Genel Müdürlüğü tarafından altyapı çalışmaları tamamlanan Osmangazi, Piri Reis, Fevzi Çakmak ve Nenehatun Mahallelerinin çeşitli cadde ve sokaklarında bozulan yolların asfalt ile parke çalışmaları sürdürülüyor.

4150 TON ASFALT KULLANILDI

Yapılan asfalt çalışmaları kapsamında Osmangazi, Pirireis, Fevzi Çakmak ve Nenehatun Mahallelerinin çeşitli cadde ve sokaklarında olmak üzere toplam 6.5 km uzunluğundaki yollarda asfalt ve parke çalışmaları yapıldı. Tamamlanan cadde ve sokaklarda toplam 4 bin 150 ton asfalt kullanıldı. Ayrıca, parke çalışmaları kapsamında ise 13 bin m2 parke taşı döşendi. 

ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Altyapı çalışmaları süren ve tamamlanan bölgelerde hava şartlarına bağlı olarak asfalt ve parke döşeme çalışmaları program çerçevesinde yürütülüyor. Kocaeli’nde yaşayan vatandaşların yaşam kalitesi için çalışan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, şehrin modern ve çağdaş hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.