19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Soyguncu, Kasiyer Kızı Altı Yerinden Bıçakladı

Darıca 06.07.2015 - 00:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da Soyguncu, Kasiyer Kızı Altı Yerinden Bıçakladı

Darıca!da bir süper markete giren soyguncu, sandalyeye bağladığı muhasebeci Nihal Kartal'ı, 6 yerinden bıçakladıktan sonra kasadaki 12 bin TL'yi alarak kaçtı.

Darıca'da bir süper markete giren soyguncu, sandalyeye bağladığı muhasebeci, Nihal Kartal'ı 6 yerinden bıçakladıktan sonra kasadaki yaklaşık 12 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı. 2 GÜNLÜK HASILATI VERMEMEK İÇİN DİRENDİ Soygun, dün akşam Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Caddesi'nde meydana geldi. Market zincirinin şubesinde kasiyer ve muhasebeci Nihal Kartal, 2 günlük hasılatı vermemek için direnince, 6 yerinden bıçaklandı. OFİS KAN GÖLÜNE DÖNDÜ Soyguncu, kan gölüne dönen ofisteki kasadan 12 bin TL.'yi alarak kayıplara kaçarken Nihal Kartal'ın 112 Acil Servis Ambulansı ile 200 metre ilerdeki Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak hemen ameliyata alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. SOYGUNCUNUN EŞGALİ BELİRLENDİ Soyguncunun market içindeki görüntüleri ile eşgali belirlendi. Polis, soyguncunun tek başına hareket etmediği ve kaçmasında yardım ettiğini düşündükleri beyaz renkli bir otomobil ile sürücüsünü de takibe aldı.
Darıca!da bir süper markete giren soyguncu, sandalyeye bağladığı muhasebeci Nihal Kartal'ı, 6 yerinden bıçakladıktan sonra kasadaki 12 bin TL'yi alarak kaçtı.

Darıca'da bir süper markete giren soyguncu, sandalyeye bağladığı muhasebeci, Nihal Kartal'ı 6 yerinden bıçakladıktan sonra kasadaki yaklaşık 12 bin TL'yi alarak kayıplara karıştı.

2 GÜNLÜK HASILATI VERMEMEK İÇİN DİRENDİ

Soygun, dün akşam Darıca Fevzi Çakmak Mahallesi, Dr. Zeki Caddesi'nde meydana geldi. Market zincirinin şubesinde kasiyer ve muhasebeci Nihal Kartal, 2 günlük hasılatı vermemek için direnince, 6 yerinden bıçaklandı.

OFİS KAN GÖLÜNE DÖNDÜ

Soyguncu, kan gölüne dönen ofisteki kasadan 12 bin TL.'yi alarak kayıplara kaçarken Nihal Kartal'ın 112 Acil Servis Ambulansı ile 200 metre ilerdeki Farabi Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak hemen ameliyata alındığı ve durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

SOYGUNCUNUN EŞGALİ BELİRLENDİ

Soyguncunun market içindeki görüntüleri ile eşgali belirlendi. Polis, soyguncunun tek başına hareket etmediği ve kaçmasında yardım ettiğini düşündükleri beyaz renkli bir otomobil ile sürücüsünü de takibe aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.