Darıca'da Tartıştığı Kişiyi Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Yakalandı

Darıca 06.05.2016 - 10:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca'da Tartıştığı Kişiyi Bıçaklayarak Öldüren Zanlı Yakalandı

Darıca'da yol kesme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi öldüren zanlı Darıca ve Gebze polisinin ortak çalışması sonucu İstanbul’un Pendik ilçesinde yakalandı.

Kocaeli'nin  Darıca ilçesinde yol kesme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi öldüren zanlı  Darıca ve  Gebze polisinin ortak çalışması sonucu  İstanbul'un Pendik ilçesinde yakalandı. Bugün sabaha karşı 03.00 sıralarında  Darıca Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi'nde meydana gelen olayda Sami A. ve beraberindekiler otomobili ile seyir halindeyken, Erdem Filiz isimli şahıs otomobiliyle önlerini kesmiş çıkan tartışma sonucunda Sami A., Erdem Filiz'i göğsünden bıçaklayarak olay yerinden hızla uzaklaşmıştı. Olay sonrası ağır yaralanan Erdem Filiz hastanede hayatını kaybetmiş, polis geniş çaplı soruşturma başlatmıştı. Yaşanan olay sonrasında kaçan ve kendisinden haber alınamayan Sami A., çevredeki vatandaşların ihbarı ve yapılan tiziz çalışmalar sonucunda  Gebze İlçe  Emniyet Müdürlüğü ve  Darıca ilçe  Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla  İstanbul'un Pendik ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahsın, yarın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Darıca'da yol kesme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi öldüren zanlı Darıca ve Gebze polisinin ortak çalışması sonucu İstanbul’un Pendik ilçesinde yakalandı.

Kocaeli'nin  Darıca ilçesinde yol kesme meselesi yüzünden tartıştığı kişiyi öldüren zanlı  Darıca ve  Gebze polisinin ortak çalışması sonucu  İstanbul'un Pendik ilçesinde yakalandı.


Bugün sabaha karşı 03.00 sıralarında  Darıca Osmangazi Mahallesi, Aşıroğlu Caddesi'nde meydana gelen olayda Sami A. ve beraberindekiler otomobili ile seyir halindeyken, Erdem Filiz isimli şahıs otomobiliyle önlerini kesmiş çıkan tartışma sonucunda Sami A., Erdem Filiz'i göğsünden bıçaklayarak olay yerinden hızla uzaklaşmıştı. Olay sonrası ağır yaralanan Erdem Filiz hastanede hayatını kaybetmiş, polis geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

Yaşanan olay sonrasında kaçan ve kendisinden haber alınamayan Sami A., çevredeki vatandaşların ihbarı ve yapılan tiziz çalışmalar sonucunda  
Gebze İlçe  Emniyet Müdürlüğü ve  Darıca ilçe  Emniyet Müdürlüğü'nün ortak çalışmasıyla  İstanbul'un Pendik ilçesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahsın, yarın emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.