Darıca’da üst düzey denetim

Darıca 18.09.2020 - 22:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da üst düzey denetim

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da vatandaşların korona virüs kurallarına uygunluğunu denetledi.  Korona virüs salgınıyla mücadelede kurallara uygunluğu gözlemlemek adına tüm Türkiye’de eş zamanlı denetim yapılıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da Kaymakam Yüksel Kara önderliğinde gerçekleştirilen denetimlere; Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç ve emniyet güçleri katıldı.  KURALLARA UYMAYANLARA CEZA KESİLDİ İçişleri Bakanlığı’nın talimatları gereği ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosuyla Darıca’da gerçekleştirilen denetimlerde esnaf ve vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarıcı ve bilgilendirici çalışmalar yapıldı. Kurallara uymayanlar hakkında ise cezai işlem uygulandı. Gerçekleştirilen denetimlerde Darıcalıların büyük bir kısmının kurallara uyduğunu dile getiren Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıcamız’da da gün boyu denetimler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı kurallara uymaları konusunda bilgilendirdik ve denetledik. Kurallara uymayanlar hakkında emniyet güçlerim cezai işlem uyguladı. Virüsü alacağımız tedbirlerle yeneceğiz” dedi.

Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, Darıca’da vatandaşların korona virüs kurallarına uygunluğunu denetledi. 
Korona virüs salgınıyla mücadelede kurallara uygunluğu gözlemlemek adına tüm Türkiye’de eş zamanlı denetim yapılıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıca’da da Kaymakam Yüksel Kara önderliğinde gerçekleştirilen denetimlere; Kocaeli Vali Yardımcısı Ekrem Çalık, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Naci Yılmaz, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Şaheser Şen, İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan, İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç ve emniyet güçleri katıldı. 


KURALLARA UYMAYANLARA CEZA KESİLDİ
İçişleri Bakanlığı’nın talimatları gereği ‘Sağlık İçin Hepimiz İçin’ mottosuyla Darıca’da gerçekleştirilen denetimlerde esnaf ve vatandaşların maske kullanımı, sosyal mesafeye dikkat etmeleri ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarıcı ve bilgilendirici çalışmalar yapıldı. Kurallara uymayanlar hakkında ise cezai işlem uygulandı. Gerçekleştirilen denetimlerde Darıcalıların büyük bir kısmının kurallara uyduğunu dile getiren Darıca Kaymakamı Yüksel Kara, “Tüm Türkiye’de olduğu gibi Darıcamız’da da gün boyu denetimler gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızı kurallara uymaları konusunda bilgilendirdik ve denetledik. Kurallara uymayanlar hakkında emniyet güçlerim cezai işlem uyguladı. Virüsü alacağımız tedbirlerle yeneceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.