Darıca'da yaz etkinlikleri başladı

Darıca 26.06.2019 - 14:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca'da yaz etkinlikleri başladı

Darıca Belediyesi bünyesinde hizmetlerine devam eden Bilgi Evleri yaz döneminde de değişik etkinliklerle öğrencilere hizmet vererek, öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor.

Darıca Belediyesi bünyesinde hizmetlerine devam eden Bilgi Evleri yaz döneminde de değişik etkinliklerle öğrencilere hizmet vererek, öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor. Dokuz ayrı mahallede hizmet veren Bilgi Evlerinde yaz programı kapsamında çocuklara Kuran-ı Kerim eğitiminin yanı sıra Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fen Bilimleri eğitimleri veriliyor. Eğitimlerin yanı sıra zeka oyunları, sokak oyunları, origami, satranç ve masa tenisi gibi sosyal aktivitelerin yapıldığı Bilgi Evleri’ne öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK Bilgi evleri yetkilileri Kur’an-ı Kerim derslerinin 575 öğrencinin katılımı ile 24 Haziran 2019 tarihinde başladığını ifade ederek, Kur’an-ı Kerim eğitiminin öğrencilerin yaş seviyelerine uygun şekilde onları sıkmadan verileceğini, Kur’an eğitiminin yanında ilmihal bilgisi ve siyer konularının da eğitim konuları içerisinde olduğunu belirterek, derslere katılmak isteyen öğrencilerin kayıt yaptırabileceğini ve kursun 02 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiler. Yetkililer televizyon, bilgisayar, cep telefonu gibi son yılların bağımlılık oluşturan teknoloji aletlerinden öğrencileri uzaklaştırarak öğrencilerin sosyalleşmesini, eğlenerek öğrenmesini ve fiziksel aktivitelere katılmasını amaçladıkları zeka oyunları, sokak oyunları, origami, satranç ve masa tenisi gibi sosyal aktivitelerin ise okulların açılacağı 09 Eylül 2019 tarihine kadar devam edeceğini belirttiler.
Darıca Belediyesi bünyesinde hizmetlerine devam eden Bilgi Evleri yaz döneminde de değişik etkinliklerle öğrencilere hizmet vererek, öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor.

Darıca Belediyesi bünyesinde hizmetlerine devam eden Bilgi Evleri yaz döneminde de değişik etkinliklerle öğrencilere hizmet vererek, öğrencilerin tatillerini en iyi şekilde geçirmelerine olanak sağlıyor. Dokuz ayrı mahallede hizmet veren Bilgi Evlerinde yaz programı kapsamında çocuklara Kuran-ı Kerim eğitiminin yanı sıra Türkçe, Matematik, İngilizce ve Fen Bilimleri eğitimleri veriliyor. Eğitimlerin yanı sıra zeka oyunları, sokak oyunları, origami, satranç ve masa tenisi gibi sosyal aktivitelerin yapıldığı Bilgi Evleri’ne öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

YAZ BOYUNCA DEVAM EDECEK

Bilgi evleri yetkilileri Kur’an-ı Kerim derslerinin 575 öğrencinin katılımı ile 24 Haziran 2019 tarihinde başladığını ifade ederek, Kur’an-ı Kerim eğitiminin öğrencilerin yaş seviyelerine uygun şekilde onları sıkmadan verileceğini, Kur’an eğitiminin yanında ilmihal bilgisi ve siyer konularının da eğitim konuları içerisinde olduğunu belirterek, derslere katılmak isteyen öğrencilerin kayıt yaptırabileceğini ve kursun 02 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini belirttiler. Yetkililer televizyon, bilgisayar, cep telefonu gibi son yılların bağımlılık oluşturan teknoloji aletlerinden öğrencileri uzaklaştırarak öğrencilerin sosyalleşmesini, eğlenerek öğrenmesini ve fiziksel aktivitelere katılmasını amaçladıkları zeka oyunları, sokak oyunları, origami, satranç ve masa tenisi gibi sosyal aktivitelerin ise okulların açılacağı 09 Eylül 2019 tarihine kadar devam edeceğini belirttiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.