Darıca’da yer üstünde çöp kalmayacak

Darıca 09.10.2020 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’da yer üstünde çöp kalmayacak

Darıca’da ‘Prestij Cadde’ uygulamaları kapsamında çöp konteynırlarının yer altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor. Darıcalıların refahı için göreve geldiği günden bu yana ‘Canla, Başla’ çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla çevre temizliğini sağlamak ve görüntü kirliliğine son vermek için ilçe genelinde ana caddelerde belirlenen program dahilinde konteynırlar yer altına alınıyor. Kış gelmeden Darıca’da birçok alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlanacağını dile getiren Başkan Bıyık; “Darıca’yı daha modern bir ilçe haline getirmek için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Çöp konteynırlarını yer altına alarak, prestij cadde uygulamalarıyla daha modern ve ilçemize yakışır hizmetleri hayata geçiriyoruz. Diğer caddelerimizde de benzer şekilde prestij cadde uygulaması gerçekleştireceğiz. Göreve gelmeden önce verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz. MODERN İLÇE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR Projenin şuan için Darıca’da ki en işlek caddelerde uygulandığını dile getiren Başkan Bıyık “Darıca’nın kritik noktalarının tamamında çöp konteynerlerini yerin altına almayı planlıyoruz. Bununla alakalı etütleri ve planlarımızı yaptık. İlerleyen günlerde konteynerlerin hepsini yer altına alarak kentimizi daha çevreci, güzel görünümlü bir yapıya kavuşturacağız. Ekiplerimiz belirlenen program dahilinde diğer caddelerde de aynı şekilde çalışmaları gerçekleştirecek. Bu tür yeniliklerin vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırması, çevreye verilen değerin daha üst noktalara taşınması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Emek veren tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” diyerek Darıca’yı vatandaşlarının hak ettiği daha modern bir ilçe yapmak için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Darıca’da ‘Prestij Cadde’ uygulamaları kapsamında çöp konteynırlarının yer altına alınması için çalışmalar sürdürülüyor.

Darıcalıların refahı için göreve geldiği günden bu yana ‘Canla, Başla’ çalışan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla çevre temizliğini sağlamak ve görüntü kirliliğine son vermek için ilçe genelinde ana caddelerde belirlenen program dahilinde konteynırlar yer altına alınıyor. Kış gelmeden Darıca’da birçok alt ve üstyapı çalışmalarının tamamlanacağını dile getiren Başkan Bıyık; “Darıca’yı daha modern bir ilçe haline getirmek için göreve geldiğimiz ilk günden bu yana çalışmalarımız tüm hızı ile devam ediyor. Çöp konteynırlarını yer altına alarak, prestij cadde uygulamalarıyla daha modern ve ilçemize yakışır hizmetleri hayata geçiriyoruz. Diğer caddelerimizde de benzer şekilde prestij cadde uygulaması gerçekleştireceğiz. Göreve gelmeden önce verdiğimiz bütün sözleri yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz.

MODERN İLÇE ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Projenin şuan için Darıca’da ki en işlek caddelerde uygulandığını dile getiren Başkan Bıyık “Darıca’nın kritik noktalarının tamamında çöp konteynerlerini yerin altına almayı planlıyoruz. Bununla alakalı etütleri ve planlarımızı yaptık. İlerleyen günlerde konteynerlerin hepsini yer altına alarak kentimizi daha çevreci, güzel görünümlü bir yapıya kavuşturacağız. Ekiplerimiz belirlenen program dahilinde diğer caddelerde de aynı şekilde çalışmaları gerçekleştirecek. Bu tür yeniliklerin vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırması, çevreye verilen değerin daha üst noktalara taşınması açısından önemli olduğunu düşünüyorum. Emek veren tüm ekip arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum” diyerek Darıca’yı vatandaşlarının hak ettiği daha modern bir ilçe yapmak için canla başla çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.