19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'da Yılın Son Meclisi

Darıca 05.12.2017 - 16:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'da Yılın Son Meclisi

Darıca Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Şükrü Karabacak’ın Ankara’da olmasından dolayı toplantıyı Başkanvekili Mustafa İltekin yönetti. CHP Grubu adına Meclise soru önergesi veren Grup sözcüsü İbrahim Karslı, “Darıca Dudayev parkında sahilden denize kanalizasyon atığı karışmaktadır. Bu konu fotoğraflanmıştır. Bu konuda bir çalışmanız ve bilginiz var mıdır?” diye sordu. Önergeye cevap veren Meclis Başkanvekili İltekin, “Sahilde Mikrotünel projesi yapılıyor. Şu anda sadece tek yerde sorun var. 2018'DE TAMAMLANACAK Proje bittiği zaman sıkıntı giderilecektir. 2018 içerisinde proje tamamlanacaktır.”dedi. Karslı ikinci soru önergesinde ise Darıca’da ulaşımı sağlayan minibüslerde engellilerin binişini kolaylaştıracak rampaların olmadığını belirterek bu konuda çalışması yapılmasını gerektiğini ifade etti. Bu talebe de Başkanvekili İltekin, toplu taşımanın Büyükşehir uhdesinde olduğunu kaydederek, hep birlikte Büyükşehir Meclisinde gündeme getirmenin daha faydalı olacağını savundu. Meclise katılmayanların izinli sayılması ile meclis son buldu. 
Darıca Belediyesi Aralık Ayı Olağan Meclis toplantısı gerçekleştirildi.

Başkan Şükrü Karabacak’ın Ankara’da olmasından dolayı toplantıyı Başkanvekili Mustafa İltekin yönetti. CHP Grubu adına Meclise soru önergesi veren Grup sözcüsü İbrahim Karslı, “Darıca Dudayev parkında sahilden denize kanalizasyon atığı karışmaktadır. Bu konu fotoğraflanmıştır. Bu konuda bir çalışmanız ve bilginiz var mıdır?” diye sordu. Önergeye cevap veren Meclis Başkanvekili İltekin, “Sahilde Mikrotünel projesi yapılıyor. Şu anda sadece tek yerde sorun var.

2018'DE TAMAMLANACAK

Proje bittiği zaman sıkıntı giderilecektir. 2018 içerisinde proje tamamlanacaktır.”dedi. Karslı ikinci soru önergesinde ise Darıca’da ulaşımı sağlayan minibüslerde engellilerin binişini kolaylaştıracak rampaların olmadığını belirterek bu konuda çalışması yapılmasını gerektiğini ifade etti. Bu talebe de Başkanvekili İltekin, toplu taşımanın Büyükşehir uhdesinde olduğunu kaydederek, hep birlikte Büyükşehir Meclisinde gündeme getirmenin daha faydalı olacağını savundu. Meclise katılmayanların izinli sayılması ile meclis son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.