19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca'daki Cinayet aydınlanıyor!

Darıca 18.05.2017 - 13:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca'daki Cinayet aydınlanıyor!

Darıca Nene Hatun Mahallesi Misvak Sokak’ta meydana gelen cinayet olayının sırrı çözülmeye başlandı.

Edinilen bilgiye göre; eşiyle arasında ki geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan ancak aynı evde yaşamaya devam eden kadının 3 ay önce Darıda’da faaliyet gösteren bir kargo şirketi çalışanı B.O (27 Adana ) ile gönül ilişkisi olduğu öğrenildi. B.O bugün 12.30 sularında sevgilisi olan kadının evine geldiğinde kapıda kadının eşi U.K (1985 doğumlu Ardahan) ile karşılaştı. Aralarında önce sözlü tartışma yaşadığı ardından da U.K’nin içeri giderek elinde pompalı tüfekle geri döndüğü öğrenildi. B.O’yu kafasından vurarak öldüren U.K hemen polise teslim oldu. Şüpheli U.K’nin o esnada okulda olan 7 yaşında bir çocuğu olduğu da öğrenildi. Darıca İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Nene Hatun Mahallesi Misvak Sokak’ta meydana gelen cinayet olayının sırrı çözülmeye başlandı.

Edinilen bilgiye göre; eşiyle arasında ki geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan ancak aynı evde yaşamaya devam eden kadının 3 ay önce Darıda’da faaliyet gösteren bir kargo şirketi çalışanı B.O (27 Adana ) ile gönül ilişkisi olduğu öğrenildi. B.O bugün 12.30 sularında sevgilisi olan kadının evine geldiğinde kapıda kadının eşi U.K (1985 doğumlu Ardahan) ile karşılaştı. Aralarında önce sözlü tartışma yaşadığı ardından da U.K’nin içeri giderek elinde pompalı tüfekle geri döndüğü öğrenildi. B.O’yu kafasından vurarak öldüren U.K hemen polise teslim oldu. Şüpheli U.K’nin o esnada okulda olan 7 yaşında bir çocuğu olduğu da öğrenildi.

Darıca İlçe Emniyet Müdürülüğü'ne bağlı polis ekipleri olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.