Darıca’daki korona çalışmalarına yazık oluyor!

Darıca 15.07.2020 - 13:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’daki korona çalışmalarına yazık oluyor!

DARICA KARANTİNAYA ALINIYOR

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Darıca’da 6 adreste karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi. Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan’ın yaptığı açıklamada, “Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak korona virüsünün ilçemizde görüldüğü ilk günden itibaren verilen emek, gösterilen çaba ne yazık ki son günlerde anlamını yitirdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen bir düğün organizasyonunda üç pozitif vakanın ve temaslılarının fütursuzca davranması nedeniyle 6 (altı) adreste karantina uygulanmasını zorunlu kılmıştır. Gayretli çalışmalarımız sonucunda vakaların sıfıra indiği son dönemde bu ve buna benzer olayların yaşanması, bizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı fevkalade üzmüştür. DÜĞÜN VE EĞLENCELER KABUSA DÖNEBİLİR! Darıca’da yaşayan tüm halkımızdan ricamız; maske kullanımı, sosyal mesafe, el hijyeni ve genel temizlik kurallarına uyulmalı, gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı, kalabalık ortamlardan uzak durulmalı, işyerlerinde çalışanların kişisel koruyucu ekipmanlar kullanmalı, Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına riayet edilmelidir. Unutulmamalıdır ki; asker uğurlamaları, düğün ve eğlencelerimiz kabusa dönebilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için virüse davetiye çıkarmayın. 15 Temmuz ruhuyla Covid-19 virüsü ile mücadelemiz devam edecektir.”
DARICA KARANTİNAYA ALINIYOR

Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Darıca’da 6 adreste karantina uygulaması başlatıldığı bildirildi.

Darıca İlçe Sağlık Müdürü Ulaş Doğan’ın yaptığı açıklamada, “Darıca İlçe Sağlık Müdürlüğü olarak korona virüsünün ilçemizde görüldüğü ilk günden itibaren verilen emek, gösterilen çaba ne yazık ki son günlerde anlamını yitirdi. Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleştirilen bir düğün organizasyonunda üç pozitif vakanın ve temaslılarının fütursuzca davranması nedeniyle 6 (altı) adreste karantina uygulanmasını zorunlu kılmıştır. Gayretli çalışmalarımız sonucunda vakaların sıfıra indiği son dönemde bu ve buna benzer olayların yaşanması, bizi ve tüm sağlık çalışanlarımızı fevkalade üzmüştür.

DÜĞÜN VE EĞLENCELER KABUSA DÖNEBİLİR!

Darıca’da yaşayan tüm halkımızdan ricamız; maske kullanımı, sosyal mesafe, el hijyeni ve genel temizlik kurallarına uyulmalı, gerekmedikçe sokağa çıkılmamalı, kalabalık ortamlardan uzak durulmalı, işyerlerinde çalışanların kişisel koruyucu ekipmanlar kullanmalı, Sağlık Bakanlığımızın talimatlarına riayet edilmelidir. Unutulmamalıdır ki; asker uğurlamaları, düğün ve eğlencelerimiz kabusa dönebilir. Kendiniz ve sevdikleriniz için virüse davetiye çıkarmayın. 15 Temmuz ruhuyla Covid-19 virüsü ile mücadelemiz devam edecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.