Darıca’daki yangında 5 kişi canına zor kurtardı!

Darıca 22.05.2020 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’daki yangında 5 kişi canına zor kurtardı!

Darıca'da 3 katlı bir binada meydana gelen yangında içeride mahsur kalan 5 kişi itfaiyenin yangın sepeti ile tahliye edildiler.  Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Gazanfer Sokak No:5 adresindeki bu sabaha karşı bir apartmanın 3. katında çıkan yangında içeride mahsur kalan ve aralarında çocuklarında bulunduğu 5 kişi olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sepetli yangın merdiveni ile tahliye edildiler. ALEVLER KISA SÜREDE BİNAYI SARDI Sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, alevler kısa sürede 3. kat dairesini sararken, bu sırada binanın çatı kısmına kaçarak yardım bekleyen 5 kişi kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzattığı sepetli yangın merdiveni ile kurtarılarak olay yerinde beklemekte olan 112 Acil Servis Ambulanslarına bindirilerek tedavileri için hastaneye kaldırıldılar. GEBZE VE DARICA’DAN 5 ARAÇ MÜDAHALE ETTİ Gebze ve Darıca'dan 5 itfaiye aracının müdahale ettiği yangında, 3 adet 112 Acil Servis Ambulansı da hazır bulundu. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, itfaiye tarafından tahliye edilen 5 kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından itfaiye ekipleri yangınla ilgili düzenledikleri raporun ardından olay yerinden ayrıldılar

Darıca'da 3 katlı bir binada meydana gelen yangında içeride mahsur kalan 5 kişi itfaiyenin yangın sepeti ile tahliye edildiler. 
Darıca Bağlarbaşı Mahallesi, Gazanfer Sokak No:5 adresindeki bu sabaha karşı bir apartmanın 3. katında çıkan yangında içeride mahsur kalan ve aralarında çocuklarında bulunduğu 5 kişi olay yerine gelen itfaiye ekipleri tarafından sepetli yangın merdiveni ile tahliye edildiler.


ALEVLER KISA SÜREDE BİNAYI SARDI
Sabah saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında, alevler kısa sürede 3. kat dairesini sararken, bu sırada binanın çatı kısmına kaçarak yardım bekleyen 5 kişi kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin uzattığı sepetli yangın merdiveni ile kurtarılarak olay yerinde beklemekte olan 112 Acil Servis Ambulanslarına bindirilerek tedavileri için hastaneye kaldırıldılar.


GEBZE VE DARICA’DAN 5 ARAÇ MÜDAHALE ETTİ
Gebze ve Darıca'dan 5 itfaiye aracının müdahale ettiği yangında, 3 adet 112 Acil Servis Ambulansı da hazır bulundu. Çıkan yangında herhangi bir can kaybı yaşanmazken, itfaiye tarafından tahliye edilen 5 kişinin de sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Söndürme çalışmalarının tamamlanmasının ardından itfaiye ekipleri yangınla ilgili düzenledikleri raporun ardından olay yerinden ayrıldılar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.