Darıca’dan AK Parti’ye yoğun ilgi

Darıca 20.07.2020 - 11:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’dan AK Parti’ye yoğun ilgi

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı üye çalışmalarını hızlandırmak amacı ile Emek Mahallesi’nde üye standı açtı. Üye standını 62 yaşında bir nine ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye dua etti. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Darıca Emek Mahalle Teşkilatı’nın açtığı üye standını ziyaret etti. Acay, teşkilat mensuplarından üye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Yeni üye kayıtlarıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Darıca ilçe teşkilatı olarak bir yandan vatandaşlarımızın nabzını tutmak için saha çalışmalarımıza devam ediyoruz bir yandan da yeni üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de yeni üye çalışmalarımızın startını Emek Mahallesi’nden verdik. Görev süremiz boyunca üye sayımızı arttırmayı amaçlıyoruz. Bu süreçte hem mevcut üyelerimizi arayarak güncellemelerimizi yapıyoruz hem de yeni üyelikler için vatandaşlarımızla irtibata geçerek, üyelik işlemlerini gerçekleştiriyoruz. DARICAMIZ PARTİMİZİN GÖZ BEBEĞİ Darıcamız her dönem AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor. Buradan tüm Darıca halkını yaptığımız yeni üye çalışmalarında, partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyorum. Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki bu büyük destekle birlikte Darıcamız partimizin göz bebeği olmaya devam edecektir. HERKESE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR Ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Darıca Emek Mahallesi Teşkilatımızın açmış olduğu üye standını ziyaret eden 62 yaşındaki bir vatandaşımız ile hasbihal ettik. Kendisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizede dualar etti. Allah razı olsun. Bizler de işin Darıca ilçe teşkilatı ayağında çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalışmada yoğun destekleri olan il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.   İŞTE O GÖRÜNTÜLER

AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı üye çalışmalarını hızlandırmak amacı ile Emek Mahallesi’nde üye standı açtı. Üye standını 62 yaşında bir nine ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’ye dua etti.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Darıca Emek Mahalle Teşkilatı’nın açtığı üye standını ziyaret etti. Acay, teşkilat mensuplarından üye çalışmaları ile ilgili bilgi aldı. Yeni üye kayıtlarıyla ilgili bir açıklama yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, “Darıca ilçe teşkilatı olarak bir yandan vatandaşlarımızın nabzını tutmak için saha çalışmalarımıza devam ediyoruz bir yandan da yeni üye kayıtlarını kesintisiz bir şekilde sürdürüyoruz. Bugün de yeni üye çalışmalarımızın startını Emek Mahallesi’nden verdik. Görev süremiz boyunca üye sayımızı arttırmayı amaçlıyoruz. Bu süreçte hem mevcut üyelerimizi arayarak güncellemelerimizi yapıyoruz hem de yeni üyelikler için vatandaşlarımızla irtibata geçerek, üyelik işlemlerini gerçekleştiriyoruz.

DARICAMIZ PARTİMİZİN GÖZ BEBEĞİ

Darıcamız her dönem AK Partimize ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösteriyor. Buradan tüm Darıca halkını yaptığımız yeni üye çalışmalarında, partimize üye olmaya, ailemize katılmaya davet ediyorum. Üye kayıt işlemlerimize vatandaşlarımızın da yoğun ilgisi var. Bu güzel ilgiden dolayı bütün hemşerilerimize de ayrıca şükranlarımı sunuyorum. İnanıyorum ki bu büyük destekle birlikte Darıcamız partimizin göz bebeği olmaya devam edecektir.

HERKESE BÜYÜK SORUMLULUKLAR DÜŞÜYOR

Ülkemizin tüm büyük hedeflerinin hayata geçmesi için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Darıca Emek Mahallesi Teşkilatımızın açmış olduğu üye standını ziyaret eden 62 yaşındaki bir vatandaşımız ile hasbihal ettik. Kendisi Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve partimizede dualar etti. Allah razı olsun. Bizler de işin Darıca ilçe teşkilatı ayağında çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz. Üye çalışmalarımız bugün olduğu gibi bundan sonraki günler de devam edecek. Bu çalışmada yoğun destekleri olan il teşkilatımıza, ilçe teşkilatlarımıza, belediye başkanımıza, kadın kollarımıza, gençlik kollarımıza, il genel ve belediye meclis üyelerimize ve mahalle başkanlarımıza da çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

İŞTE O GÖRÜNTÜLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.