Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş!

Darıca 04.06.2020 - 14:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Darıca Cengiz Topel Caddesi tamamlanınca Eskihisar'a yeni bir giriş kazandırmış olacağız” dedi.  Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde yer alan Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi üzerindeki çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Çalışmaları yakından inceleyen Darıcalı Sercan Kahrıman’ın minik oğlu iş makineleri önünde poz vererek devam eden çalışmaları kontrol etti. Kahrıman fotoğraflara, “Başkanım sizi buraya kadar yormayalım her şey kontrol altında merak etmeyin” notunu düştü. YENİ BAĞLANTI! Fotoğrafları sosyal medya üzerinden gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Küçük şef, kolay gelsin ama iş makinesine çok yaklaşma... Darıca Cengiz Topel Caddesi tamamlanınca Eskihisar'a yeni bir giriş kazandırmış olacağız. Böylelikle Darıca’nın Gebze ile yeni bağlantısı olacak” dedi.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Darıca Cengiz Topel Caddesi tamamlanınca Eskihisar'a yeni bir giriş kazandırmış olacağız” dedi. 
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın seçim beyannamesinde yer alan Darıca’dan Eskihisar’a yeni giriş projesi kapsamında Darıca Cengiz Topel Caddesi üzerindeki çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor. Çalışmaları yakından inceleyen Darıcalı Sercan Kahrıman’ın minik oğlu iş makineleri önünde poz vererek devam eden çalışmaları kontrol etti. Kahrıman fotoğraflara, “Başkanım sizi buraya kadar yormayalım her şey kontrol altında merak etmeyin” notunu düştü.


YENİ BAĞLANTI!
Fotoğrafları sosyal medya üzerinden gören Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Küçük şef, kolay gelsin ama iş makinesine çok yaklaşma... Darıca Cengiz Topel Caddesi tamamlanınca Eskihisar'a yeni bir giriş kazandırmış olacağız. Böylelikle Darıca’nın Gebze ile yeni bağlantısı olacak” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.