Darıca’dan iki transfer daha

Spor 18.01.2019 - 14:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca’dan iki transfer daha

Pazar günü Tokatspor ile karşıya gelecek olan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Dün Tuncay Fındıkçı ile anlaşmaya varan sarı yeşilliler bugün ise Fatih Karagümrükspor’un forveti Emir Gökçe ve Bandırmaspor’un orta saha oyuncusu Alp Huy’ u transfer etti. İki oyuncu da takıma katılıp antrenmana çıkarken, Emir ve Alp’in yanı sıra yeni transferlerin lisanslarının bugün çıkarılacağı öğrenildi. EMİR GÖKÇE KİMDİR? Profesyonel futbol kariyerine Beşiktaş’ta başlayan 29 yaşındaki golcü oyuncu Emir Gökçe, sırasıyla Kartalspor, Maltepespor, Küçükçekmecespor, Batman Petrolspor, Yeni Çorumspor, Karagümrükspor, Kartalspor, Tepecikspor, Fethiyespor, Slivrispor ve son olarak ligin ilk yarısında Karagümrükspor formasını giydi. Karagümrük ekibiyle 11’i lig ve 2’si kupa olmak üzere toplam 13 maça çıkan Emir, 2’si lig ve 1’i kupa olmak üzere 3 kez rakip ağları sarstı. Süper Lig’de 2, 2.Lig’de 123 ve 3.Lig’de 77 maçı bulunan tecrübeli oyuncunun toplam 33 golü bulunuyor. ALP HUY KİMDİR? Futbol yaşantısına amatör kulüp Küçükyalı Yelkenspor’da merhaba diyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Alp Huy, Pendikspor A2 ve Kartal Bulvarspor’da BAL ligi tecrübesinden sonra sezon başında Bandırmaspor’a transfer olarak profesyonel oldu. Darıca G.B’nin de yer aldığı 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor’da 8’i ilk 11 olmak üzere toplamda 13 maça çıkan Alp Huy, ligin ilk yarısında oynanan Darıca G.B-Bandırmaspor maçında sarı yeşillilere rakip olmuştu.

Pazar günü Tokatspor ile karşıya gelecek olan 2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş’de transferde hareketli saatler yaşanıyor. Dün Tuncay Fındıkçı ile anlaşmaya varan sarı yeşilliler bugün ise Fatih Karagümrükspor’un forveti Emir Gökçe ve Bandırmaspor’un orta saha oyuncusu Alp Huy’ u transfer etti. İki oyuncu da takıma katılıp antrenmana çıkarken, Emir ve Alp’in yanı sıra yeni transferlerin lisanslarının bugün çıkarılacağı öğrenildi.

EMİR GÖKÇE KİMDİR?

Profesyonel futbol kariyerine Beşiktaş’ta başlayan 29 yaşındaki golcü oyuncu Emir Gökçe, sırasıyla Kartalspor, Maltepespor, Küçükçekmecespor, Batman Petrolspor, Yeni Çorumspor, Karagümrükspor, Kartalspor, Tepecikspor, Fethiyespor, Slivrispor ve son olarak ligin ilk yarısında Karagümrükspor formasını giydi. Karagümrük ekibiyle 11’i lig ve 2’si kupa olmak üzere toplam 13 maça çıkan Emir, 2’si lig ve 1’i kupa olmak üzere 3 kez rakip ağları sarstı. Süper Lig’de 2, 2.Lig’de 123 ve 3.Lig’de 77 maçı bulunan tecrübeli oyuncunun toplam 33 golü bulunuyor.

ALP HUY KİMDİR?

Futbol yaşantısına amatör kulüp Küçükyalı Yelkenspor’da merhaba diyen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Alp Huy, Pendikspor A2 ve Kartal Bulvarspor’da BAL ligi tecrübesinden sonra sezon başında Bandırmaspor’a transfer olarak profesyonel oldu. Darıca G.B’nin de yer aldığı 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Bandırmaspor’da 8’i ilk 11 olmak üzere toplamda 13 maça çıkan Alp Huy, ligin ilk yarısında oynanan Darıca G.B-Bandırmaspor maçında sarı yeşillilere rakip olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.