19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca denizini kullanamıyor

Darıca 24.01.2017 - 11:24, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca denizini kullanamıyor

Basın İlan Kurumu ve Tatil Köyü Müdürü Mehmet Mente Darıca’nın özellikle de Bayramoğlu’nun deniz avantajını iyi kullanamadığını ifade etti.

Darıca’da turizmin canlanması, turizm birliği ve bürosunun açılması adına ilçedeki turizm ile ilgili olan herkesten ve her kurumdan fikir alışıverişinde bulunulması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Bayramoğlu Basın İlan Kurumu ve Tatil Köyü Müdürü de görüşlerini aktardı. DOLGU KAYALARI GEREKSİZ Darıca’da turizmin canlanması adına, Bayramoğlu plajlarına, otellerine ve sosyal tesislerine turist olarak gelecek insanlar için bölgenin yetersiz olduğunu ifade etti. Denizin yüzme amaçlı bir konuma gelmesinden ziyade sahil şeridinin daha farklı şekillerde kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Bayramoğlu’ndan başlayıp Aslan Çimento’nun bulunduğu sahil şeridinin zamanında kayalarla doldurulduğu bu nedenle sahil şeridinde, yüzme, restaurant işletmesi ve diğer tesisler için olumsuz bir fiziki görünüme kavuşturulduğunu belirtti. Bu kayaların te3mizliğinin yapılmasının da çok büyük maliyetler içerdiğini bu nedenle denizlerden yeterince fayda sağlanmasına olumsuz etki oluştuğunu söyledi. DIŞARIDAN DA İNSANLAR GELEBİLİYOR Mente açıklamasında, “Eski dönemlerde kurum çalışanlarının girdiği, faydalandığı bir tesistik. Ancak yeni düzenlemeler sonrası dışarıdan da insanların gelip konakladığı, tesis imkanlarından faydalandığı bir tatil köyüne dönüştük. Ancak  tesisimizin kıyısında deniz olmasına karşılık kumsal niteliğinde olmadığı ortada. Tatil köyümüzün sağında ve solundaki alanlar ise ilgisizlik, bakımsızlıktan dolayı kemliği belirsiz insanların meskeni haline dönüştü. Bu cennet noktaların değerlendirilmemesi Darıca ve Darıca Turizmi adına olumsuz bir etkileşim içindedir. Denize girme amaçlı olmasada sahil şeridinden farklı şekillerde faydalanıkabilir.”dedi. Haber: Adnan AYVAZ
Basın İlan Kurumu ve Tatil Köyü Müdürü Mehmet Mente Darıca’nın özellikle de Bayramoğlu’nun deniz avantajını iyi kullanamadığını ifade etti.

Darıca’da turizmin canlanması, turizm birliği ve bürosunun açılması adına ilçedeki turizm ile ilgili olan herkesten ve her kurumdan fikir alışıverişinde bulunulması amacıyla gerçekleştirilen toplantıda Bayramoğlu Basın İlan Kurumu ve Tatil Köyü Müdürü de görüşlerini aktardı.

DOLGU KAYALARI GEREKSİZ

Darıca’da turizmin canlanması adına, Bayramoğlu plajlarına, otellerine ve sosyal tesislerine turist olarak gelecek insanlar için bölgenin yetersiz olduğunu ifade etti. Denizin yüzme amaçlı bir konuma gelmesinden ziyade sahil şeridinin daha farklı şekillerde kullanılması gerektiğinin altını çizdi. Bayramoğlu’ndan başlayıp Aslan Çimento’nun bulunduğu sahil şeridinin zamanında kayalarla doldurulduğu bu nedenle sahil şeridinde, yüzme, restaurant işletmesi ve diğer tesisler için olumsuz bir fiziki görünüme kavuşturulduğunu belirtti. Bu kayaların te3mizliğinin yapılmasının da çok büyük maliyetler içerdiğini bu nedenle denizlerden yeterince fayda sağlanmasına olumsuz etki oluştuğunu söyledi.

DIŞARIDAN DA İNSANLAR GELEBİLİYOR

Mente açıklamasında, “Eski dönemlerde kurum çalışanlarının girdiği, faydalandığı bir tesistik. Ancak yeni düzenlemeler sonrası dışarıdan da insanların gelip konakladığı, tesis imkanlarından faydalandığı bir tatil köyüne dönüştük. Ancak  tesisimizin kıyısında deniz olmasına karşılık kumsal niteliğinde olmadığı ortada. Tatil köyümüzün sağında ve solundaki alanlar ise ilgisizlik, bakımsızlıktan dolayı kemliği belirsiz insanların meskeni haline dönüştü. Bu cennet noktaların değerlendirilmemesi Darıca ve Darıca Turizmi adına olumsuz bir etkileşim içindedir. Denize girme amaçlı olmasada sahil şeridinden farklı şekillerde faydalanıkabilir.”dedi.

Haber: Adnan AYVAZ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.