Darıca diş geçiremedi 1-0

Spor 15.05.2017 - 11:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca diş geçiremedi 1-0

2.Küme Play-Off yarı final maçında İzmit Sanayispor ile karşılaşan Darıcaspor, 65.dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Final şansını yitiren Darıcaspor, tecrübeli rakibine diş geçiremeyerek elendi.

FİNAL BİLETİNİ İZMİT SANAYİSPOR’A KAPTIRDI    2.Küme Play-Off yarı finalinde İzmit Sanayispor ile Darıcaspor arasında oynanan karşılaşma çok büyük çekişmeye sahne oldu. İlk turda Çayırova GB’yi yenerek yarı finale gelen Darıcaspor, Sanayispor maçının ilk yarısında çok etkili bir oyun ortaya koydu. İlk 20 dakikadaki üstünlüğünü skora yansıtamayan temsilcimiz aradığı golü bulamazken, daha tecrübeli oyuncuları kadrosunda bulunduran İzmit Sanayispor, ilk yarının son bölümlerinde oyunda dengeyi kurdu ve devre golsüz geçildi.  SANAYİSPOR’UN İLGİNÇ GOLÜ  Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandıktan sonra, ikinci yarının hemen başında Darıcaspor net bir gol fırsatından yararlanamadı. Dakikalar 65’i gösterdiğinde Sanayispor çok ilginç bir gole imza attı. Serbest atışta Mehmet Çetin’in vuruşu direkten döndü. Emre Palaz uçarak kafaya topu tamamladı, bu vuruşta direkten geri geldi. Üçüncü vuruşu Eyüp yaptı ve topu boş kaleye atarak İzmit Sanayispor’u 1-0 öne geçti. Geri kalan dakikalarda Darıcaspor’un gol arayışları sonuç getirmedi ve karşılaşmayı 1-0 kazanan İzmit Sanayispor adını finale yazdıran ilk takım oldu.   
2.Küme Play-Off yarı final maçında İzmit Sanayispor ile karşılaşan Darıcaspor, 65.dakikada yediği golle rakibine 1-0 mağlup oldu. Final şansını yitiren Darıcaspor, tecrübeli rakibine diş geçiremeyerek elendi.

FİNAL BİLETİNİ İZMİT SANAYİSPOR’A KAPTIRDI 

 

2.Küme Play-Off yarı finalinde İzmit Sanayispor ile Darıcaspor arasında oynanan karşılaşma çok büyük çekişmeye sahne oldu. İlk turda Çayırova GB’yi yenerek yarı finale gelen Darıcaspor, Sanayispor maçının ilk yarısında çok etkili bir oyun ortaya koydu. İlk 20 dakikadaki üstünlüğünü skora yansıtamayan temsilcimiz aradığı golü bulamazken, daha tecrübeli oyuncuları kadrosunda bulunduran İzmit Sanayispor, ilk yarının son bölümlerinde oyunda dengeyi kurdu ve devre golsüz geçildi. 

SANAYİSPOR’UN İLGİNÇ GOLÜ 

Maçın ilk yarısı golsüz tamamlandıktan sonra, ikinci yarının hemen başında Darıcaspor net bir gol fırsatından yararlanamadı. Dakikalar 65’i gösterdiğinde Sanayispor çok ilginç bir gole imza attı. Serbest atışta Mehmet Çetin’in vuruşu direkten döndü. Emre Palaz uçarak kafaya topu tamamladı, bu vuruşta direkten geri geldi. Üçüncü vuruşu Eyüp yaptı ve topu boş kaleye atarak İzmit Sanayispor’u 1-0 öne geçti. Geri kalan dakikalarda Darıcaspor’un gol arayışları sonuç getirmedi ve karşılaşmayı 1-0 kazanan İzmit Sanayispor adını finale yazdıran ilk takım oldu.   

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.