19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca Dünya turizm fuarlarında yerini alacak

Darıca 23.01.2017 - 14:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Dünya turizm fuarlarında yerini alacak

Darıca’da Kaymakam Ömer Karaman tarafından kurulması planlanan Turizm Bürosu ve bu büroya bağlı turizm birliği için Hagsagone Otel’de bir araya gelen otel sahipleri ve sosyal tesis temsilcileri ile ilk girişim gerçekleşti.

  Toplantıya Yapı Kredi Sosyal Tesisleri adına Üzmez, Emsa Place adına Erkan Tutgun, Basın İlan Kurumu ve Tatil Köyü adına Mehmet Mente, İş Bankası Sosyal Tesisleri adına Zeki Özden, Paradise İsland Otel adına Seçkin Şirin, Garanti bankası Sosyal Tesisleri adına İbrahim Ersan, Cuci Otel adına Hakan Turam, Bekir Otel adına Ebru Aktaş, Elit Otel adına Barış Kahraman katılırken davetlilere evsahipliğini Hegsagone Otel adına Zeki Etyemez yaptı. Toplantıda oluşturulacak birlik adına öncü olarak Kocaeli Turizm İl Müdürü Adnan Zamburkan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Sekin  ve Bayramoğlu Sevenler Derneği adına Metin İnan yer aldılar. Turizm Birliği ve Bürosunu oluşturmak üzere oluşturulan platformun sekreteryalığına Darıca Kaymaklığı’ndan Hayrettin Karasıu görevlendirildi.  Birlik Karasu nezaretinde toplanarak Nisan Ayında Almanya’da düzenlenecek olan Hannover fuarında bölgemiz adına açılacak turizm standı için temsilci gönderecek.   DARICA’DA TURİZM CANLANDIRILMASI İÇİN BİRLİK ŞART Gerçekleşen toplantıda otel temsilcileri, “Turizm ve otelcilik ayrı ayrı irdelenmesi gereken unsurlardır. Bizlerin hizmet ettiği alan turizm nedenli olmaktan öte bölgemizdeki organize sanayi bölgesine gelen kişiler ve misafirlerine hitap etmektedir. Bu konuda Darıca’nın turizmi adına gelen insanların otellerimizde konaklama nedenlerine cevap bulunmalı, bu nedenleri artırmalı ve geliştirilmesi sağlanmalıdır.” Şeklinde ortak görüş verildi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise “Darıca başta olmak üzere bölgemiz turizm sektörüne açıktır. Burada ki otel işletmeleri deniz ayrıcalığını iyi kullanmalıdır. Ülkemizdeki terör olayları nedeniyle turizm sektörünün de aldığı yaraları sarmak tekrar canlandırmak adına bu birliğin ortak hareket etmesi, Darıca markasının tüm ülkede hatta dünya fuarlarında tanıtım amaçlı yer alması kaçınılmazdır. Bunu sağlamak adına ortak hareket edilmeli ortak hareket etmek için ise birlik kurulmalıdır.”dedi.      
Darıca’da Kaymakam Ömer Karaman tarafından kurulması planlanan Turizm Bürosu ve bu büroya bağlı turizm birliği için Hagsagone Otel’de bir araya gelen otel sahipleri ve sosyal tesis temsilcileri ile ilk girişim gerçekleşti.

 

Toplantıya Yapı Kredi Sosyal Tesisleri adına Üzmez, Emsa Place adına Erkan Tutgun, Basın İlan Kurumu ve Tatil Köyü adına Mehmet Mente, İş Bankası Sosyal Tesisleri adına Zeki Özden, Paradise İsland Otel adına Seçkin Şirin, Garanti bankası Sosyal Tesisleri adına İbrahim Ersan, Cuci Otel adına Hakan Turam, Bekir Otel adına Ebru Aktaş, Elit Otel adına Barış Kahraman katılırken davetlilere evsahipliğini Hegsagone Otel adına Zeki Etyemez yaptı. Toplantıda oluşturulacak birlik adına öncü olarak Kocaeli Turizm İl Müdürü Adnan Zamburkan, Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca İlçe Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan, Gebze Ticaret Odası Genel Sekreteri Mustafa Sekin  ve Bayramoğlu Sevenler Derneği adına Metin İnan yer aldılar. Turizm Birliği ve Bürosunu oluşturmak üzere oluşturulan platformun sekreteryalığına Darıca Kaymaklığı’ndan Hayrettin Karasıu görevlendirildi.  Birlik Karasu nezaretinde toplanarak Nisan Ayında Almanya’da düzenlenecek olan Hannover fuarında bölgemiz adına açılacak turizm standı için temsilci gönderecek.

 

DARICA’DA TURİZM CANLANDIRILMASI İÇİN BİRLİK ŞART

Gerçekleşen toplantıda otel temsilcileri, “Turizm ve otelcilik ayrı ayrı irdelenmesi gereken unsurlardır. Bizlerin hizmet ettiği alan turizm nedenli olmaktan öte bölgemizdeki organize sanayi bölgesine gelen kişiler ve misafirlerine hitap etmektedir. Bu konuda Darıca’nın turizmi adına gelen insanların otellerimizde konaklama nedenlerine cevap bulunmalı, bu nedenleri artırmalı ve geliştirilmesi sağlanmalıdır.” Şeklinde ortak görüş verildi. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise “Darıca başta olmak üzere bölgemiz turizm sektörüne açıktır. Burada ki otel işletmeleri deniz ayrıcalığını iyi kullanmalıdır. Ülkemizdeki terör olayları nedeniyle turizm sektörünün de aldığı yaraları sarmak tekrar canlandırmak adına bu birliğin ortak hareket etmesi, Darıca markasının tüm ülkede hatta dünya fuarlarında tanıtım amaçlı yer alması kaçınılmazdır. Bunu sağlamak adına ortak hareket edilmeli ortak hareket etmek için ise birlik kurulmalıdır.”dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.