Darıca Emniyeti hırsızı yakaladı

Darıca 31.07.2015 - 15:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca Emniyeti hırsızı yakaladı

Darıca İlçe Emniyeti İstasyon Karakolu bir hafta önce yaşanılan hırsızlık olayını aydınlattı ve hırsızı yakaladı.

Darıca Nenehatun Mahallesinde Exen Bilgisayar adlı bilgisayar servisi ve satışı yapan bir dükkanda yaklaşık bir hafta önce hırsızlık olayı yaşanmıştı. Dükkanda bulunan kameralar sayesinde yapılan hırsızlığın her saniyesi kayıt altına alınmıştı. Olayla hemen ilgilenen Emniyet ekipleri hırsızlık olayını çözdü ve çalınan malları buldu. Çoğu müşterilere ait olan 5 adet laptopun yanı sıra 1 adet tablet alan hırsız Bayramoğlu mahallesinde bir dükkana sattığı bilgisi alındı. Olay yerine giden Emniyet ekibi, dükkan sahibiyle konuşarak çalınan bu malları tekrar sahibine getirdiler. İş yeri sahibi Mesut Kaya olayla ilgilenen ve hırsızın bulunmasında mesai harcayan tüm Emniyet ekibine teşekkürlerini iletti. 
Darıca İlçe Emniyeti İstasyon Karakolu bir hafta önce yaşanılan hırsızlık olayını aydınlattı ve hırsızı yakaladı.

Darıca Nenehatun Mahallesinde Exen Bilgisayar adlı bilgisayar servisi ve satışı yapan bir dükkanda yaklaşık bir hafta önce hırsızlık olayı yaşanmıştı. Dükkanda bulunan kameralar sayesinde yapılan hırsızlığın her saniyesi kayıt altına alınmıştı. Olayla hemen ilgilenen Emniyet ekipleri hırsızlık olayını çözdü ve çalınan malları buldu.

Çoğu müşterilere ait olan 5 adet laptopun yanı sıra 1 adet tablet alan hırsız Bayramoğlu mahallesinde bir dükkana sattığı bilgisi alındı. Olay yerine giden Emniyet ekibi, dükkan sahibiyle konuşarak çalınan bu malları tekrar sahibine getirdiler.

İş yeri sahibi Mesut Kaya olayla ilgilenen ve hırsızın bulunmasında mesai harcayan tüm Emniyet ekibine teşekkürlerini iletti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.