Darıca Emniyeti’nden sıkı denetim!

Asayiş 03.12.2020 - 11:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Emniyeti’nden sıkı denetim!

Koronavirüs salgını kapsamında alınan kararlar neticesinde akşam 21.00 – sabah 05.00 arasında getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Darıca’nın bütün girişlerine polis kontrol noktası oluşturdu. Darıca Emniyet Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağı kapsamında denetimlerini gerçekleştirmek için Darıca’nın bütün girişlerine polis kontrol noktası oluşturdu. İstinasız geçen her otomobili durdurarak izin belgeleri ve GBT kontrolü yapan ekipler, yasağa uymayan vatandaşlara ceza kesti. Öte yandan denetimlerde Darıca’ya gelene kadar kontrollere takılmadığını belirten vatandaşlar Darıca’ya geldikten sonra en az üç dört defa kontrol edildiklerini dile getirdiler. MÜDÜR ŞEN, KONTROLÜ ELDEN BIRAKMADI Darıca’nın başarılı Emniyet Müdürü Şaheser Şen ise telsiz yoluyla denetim noktalarından sürekli telefon ile bilgi alarak, emniyet mensuplarını uyardı. Müdür Şen, Darıca’da kimsenin izinsiz ve maskesiz dışarıya çıkmayacağını ve durumun ağır olduğunu onlar ve sevdikleri için evde kalmalarını söylemeleri için polis ve bekçi ekiplerine talimat verdi.

Koronavirüs salgını kapsamında alınan kararlar neticesinde akşam 21.00 – sabah 05.00 arasında getirilen sokağa çıkma yasağı nedeniyle Darıca Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, Darıca’nın bütün girişlerine polis kontrol noktası oluşturdu.

Darıca Emniyet Müdürlüğü, sokağa çıkma yasağı kapsamında denetimlerini gerçekleştirmek için Darıca’nın bütün girişlerine polis kontrol noktası oluşturdu. İstinasız geçen her otomobili durdurarak izin belgeleri ve GBT kontrolü yapan ekipler, yasağa uymayan vatandaşlara ceza kesti. Öte yandan denetimlerde Darıca’ya gelene kadar kontrollere takılmadığını belirten vatandaşlar Darıca’ya geldikten sonra en az üç dört defa kontrol edildiklerini dile getirdiler.

MÜDÜR ŞEN, KONTROLÜ ELDEN BIRAKMADI

Darıca’nın başarılı Emniyet Müdürü Şaheser Şen ise telsiz yoluyla denetim noktalarından sürekli telefon ile bilgi alarak, emniyet mensuplarını uyardı. Müdür Şen, Darıca’da kimsenin izinsiz ve maskesiz dışarıya çıkmayacağını ve durumun ağır olduğunu onlar ve sevdikleri için evde kalmalarını söylemeleri için polis ve bekçi ekiplerine talimat verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.