Darıca Emniyeti’ne araç teslimi

Darıca 09.07.2019 - 10:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca Emniyeti’ne araç teslimi

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi tarafından bağışlanan 5 araçtan 2’si bugün törenle teslim edildi. Darıca İstasyon Karakol Amirliği Hizmet Binası önünde dün gerçekleştirilen 2 aracın devir teslim törenine Darıca Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Uğur, Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği adına Mehmet Alcan, Kenan Demirbaş, Sıddık Topal, Yakup Kaya, Cafer Teyyar Demirdaş ve polis memurları katıldı. MİNNET BORÇLUYUZ Dernek Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında vatandaşlar, esnaf ve iş adamlarının katkılarıyla satın alınarak bağışlanan 5 hafif ticari aracın maliyetinin donanımlarıyla birlikte yaklaşık olarak 500 bin TL.’ye mal olduğunu belirterek, “Şimdilik 2 aracı teslim ediyoruz, önümüzdeki haftalarda siparişleri verilen 3 adet aracı da teslim edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen özellikle Darıca Sanayici ve İş Adamları Yönetimi’ne teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız sağ olsun, emniyet teşkilatımız için gereken her şeyi yaptılar. Dernek olarak herkese minnet borçluyuz” şeklinde konuştu. Darıca Emniyet Müdürü Turan Aksoy ise Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi ile birlikte emeği geçen herkese Emniyet Teşkilatı ve vatandaşlar adına teşekkür ediyoruz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” dedi. Bağışlanan 5 adet araçla birlikte Darıca emniyet Müdürlüğü’ndeki sayı 25’e çıktı.

Darıca İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi tarafından bağışlanan 5 araçtan 2’si bugün törenle teslim edildi. Darıca İstasyon Karakol Amirliği Hizmet Binası önünde dün gerçekleştirilen 2 aracın devir teslim törenine Darıca Emniyet Müdürü Turan Aksoy, Emniyet Müdür Yardımcısı Mesut Uğur, Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Hakan Hacıoğlu, Yönetim Kurulu Üyelerinden Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği adına Mehmet Alcan, Kenan Demirbaş, Sıddık Topal, Yakup Kaya, Cafer Teyyar Demirdaş ve polis memurları katıldı.

MİNNET BORÇLUYUZ

Dernek Başkanı Ahmet Hakan Hocaoğlu, devir teslim töreninde yaptığı konuşmasında vatandaşlar, esnaf ve iş adamlarının katkılarıyla satın alınarak bağışlanan 5 hafif ticari aracın maliyetinin donanımlarıyla birlikte yaklaşık olarak 500 bin TL.’ye mal olduğunu belirterek, “Şimdilik 2 aracı teslim ediyoruz, önümüzdeki haftalarda siparişleri verilen 3 adet aracı da teslim edeceğiz. Desteklerini esirgemeyen özellikle Darıca Sanayici ve İş Adamları Yönetimi’ne teşekkür ediyoruz. Vatandaşlarımız sağ olsun, emniyet teşkilatımız için gereken her şeyi yaptılar. Dernek olarak herkese minnet borçluyuz” şeklinde konuştu. Darıca Emniyet Müdürü Turan Aksoy ise Darıca Emniyet, Asayiş, Trafik Hizmetlerini Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Yönetimi ile birlikte emeği geçen herkese Emniyet Teşkilatı ve vatandaşlar adına teşekkür ediyoruz. Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin” dedi. Bağışlanan 5 adet araçla birlikte Darıca emniyet Müdürlüğü’ndeki sayı 25’e çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.