19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca evde kaldı

Darıca 26.04.2020 - 10:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca evde kaldı

Darıca dört günlük sokağa çıkma yasağını herhangi bir aksaklık ve problem yaşamadan kapattı. Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına ve kurallara harfiyen uyan vatandaşlar, evde kalarak dört gün boyunca evlerinde zaman geçirdiler. Salgınla mücadele açısından oldukça önemli geçen bu dört günde söylenilenleri yapan vatandaşlar, yetkililerin çağrılarına kulak vererek üzerlerine düşeni eksiksiz yaptı. BAŞKAN BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ Konuyla ilgili sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer bıyık vatandaşlara teşekkür ederek “Tüm Darıcalı vatandaşlarımızı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Corona virüs belasını el ele vererek atlatacağız. Kurallara uymaya ve dikkatli olmaya devam edelim. Her şey bizim ve çevremizin sağlığı adına” ifadesini kullandı.  

Darıca dört günlük sokağa çıkma yasağını herhangi bir aksaklık ve problem yaşamadan kapattı. Dört günlük sokağa çıkma kısıtlamasına ve kurallara harfiyen uyan vatandaşlar, evde kalarak dört gün boyunca evlerinde zaman geçirdiler. Salgınla mücadele açısından oldukça önemli geçen bu dört günde söylenilenleri yapan vatandaşlar, yetkililerin çağrılarına kulak vererek üzerlerine düşeni eksiksiz yaptı.

BAŞKAN BIYIK TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili sosyal medya sayfasından bir açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer bıyık vatandaşlara teşekkür ederek “Tüm Darıcalı vatandaşlarımızı kutluyor ve kendilerine teşekkür ediyorum. Corona virüs belasını el ele vererek atlatacağız. Kurallara uymaya ve dikkatli olmaya devam edelim. Her şey bizim ve çevremizin sağlığı adına” ifadesini kullandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.