Darıca Farabi Hastanesi beni şaşırttı(!)

Darıca 26.11.2020 - 09:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Farabi Hastanesi beni şaşırttı(!)

Aylardır ülke olarak koronavirüs belasıyla mücadele ediyoruz. Her birimizin yaşamları bambaşka bir hal alırken görünen o ki salgınla mücadelemiz bir süre daha devam edecek. Hepimizin üzerine düşen en büyük görev; hem kendi sağlığımız hem de çevremizin sağlığı için kurallara sıkı sıkıya uymak. Birbirimize her zamandakinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde saygı ve sevgiyi hayatımızın birinci önceliği yaparak salgınla mücadele konusunda üstümüze düşeni yapmalıyız. ** Mesleğimiz gereği toplumsal yaşamda tanık olduğumuz aksaklıkları haber sayfalarımıza taşıyoruz. Yanlışların düzeltilmesini istiyor, kamuoyunun sesi olmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki bazen olumlu şeylerden çok olumsuz durumları gündeme getirmek zorunda kalıyoruz. Ancak sadece olumsuz şeylerin yazıldığı bir habercilik bana göre özellikle bugünlerde pek yaşama dair değil. Sürekli olumsuzluk yerine iyi ve güzel şeyleri de gündeme taşımayı görev bellemeliyiz. ** Geleceğe dair umutlu olmamız gereken şu günlerde size Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden bahsetmek istiyorum. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş yönetiminde salgın döneminde çalışmalarına ara vermeden devam eden hastane, kafalarda yer alan “devlet hastanesinde hasta rahat edemez, insan bekler durur, sorunlar çoktur” imajının tam aksine dört dörtlük hizmet kalitesiyle hastalarına şifa dağıtmaya, vatandaşa deva olmaya devam ediyor. ** Zaman zaman yazılı basına yansıyan devlet hastaneleri görüntülerinin yaşanmadığı, ayrı ayrı zamanlarda gitmeme rağmen modern sağlık kalitesini oldukça başarılı bulduğum Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi verdiği hizmet kalitesiyle beni oldukça etkiledi. Özellikle salgın döneminde haklarını ödeyemediğimiz sağlık çalışanlarının hastalarla kurdukları pozitif iletişime hayran kaldığım hastane, vatandaşlara şifa ve deva dağıtmayı prensip ediniyor. ** Modern sağlık hizmetiyle yakından görme fırsatı bulduğum hastane çalışmalarına devam ederken sağlık çalışanlarının ve doktorlarının hastalara olan yaklaşımları gerçekten beni olumlu anlamda şaşırtmayı başardı. Bundan böyle her yerde bu hastaneye verdiğim olumlu notu anlatacağım. Ayrıca Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarını tebrik ederken Nefroloji bölümünden Doçent Doktor Zeki Aydın beye ayrıca teşekkür ederim.

Aylardır ülke olarak koronavirüs belasıyla mücadele ediyoruz. Her birimizin yaşamları bambaşka bir hal alırken görünen o ki salgınla mücadelemiz bir süre daha devam edecek. Hepimizin üzerine düşen en büyük görev; hem kendi sağlığımız hem de çevremizin sağlığı için kurallara sıkı sıkıya uymak. Birbirimize her zamandakinden daha fazla ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde saygı ve sevgiyi hayatımızın birinci önceliği yaparak salgınla mücadele konusunda üstümüze düşeni yapmalıyız.

**

Mesleğimiz gereği toplumsal yaşamda tanık olduğumuz aksaklıkları haber sayfalarımıza taşıyoruz. Yanlışların düzeltilmesini istiyor, kamuoyunun sesi olmaya çalışıyoruz. Ne yazık ki bazen olumlu şeylerden çok olumsuz durumları gündeme getirmek zorunda kalıyoruz. Ancak sadece olumsuz şeylerin yazıldığı bir habercilik bana göre özellikle bugünlerde pek yaşama dair değil. Sürekli olumsuzluk yerine iyi ve güzel şeyleri de gündeme taşımayı görev bellemeliyiz.

**

Geleceğe dair umutlu olmamız gereken şu günlerde size Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesinden bahsetmek istiyorum. Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş yönetiminde salgın döneminde çalışmalarına ara vermeden devam eden hastane, kafalarda yer alan “devlet hastanesinde hasta rahat edemez, insan bekler durur, sorunlar çoktur” imajının tam aksine dört dörtlük hizmet kalitesiyle hastalarına şifa dağıtmaya, vatandaşa deva olmaya devam ediyor.

**

Zaman zaman yazılı basına yansıyan devlet hastaneleri görüntülerinin yaşanmadığı, ayrı ayrı zamanlarda gitmeme rağmen modern sağlık kalitesini oldukça başarılı bulduğum Darıca Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi verdiği hizmet kalitesiyle beni oldukça etkiledi. Özellikle salgın döneminde haklarını ödeyemediğimiz sağlık çalışanlarının hastalarla kurdukları pozitif iletişime hayran kaldığım hastane, vatandaşlara şifa ve deva dağıtmayı prensip ediniyor.

**

Modern sağlık hizmetiyle yakından görme fırsatı bulduğum hastane çalışmalarına devam ederken sağlık çalışanlarının ve doktorlarının hastalara olan yaklaşımları gerçekten beni olumlu anlamda şaşırtmayı başardı. Bundan böyle her yerde bu hastaneye verdiğim olumlu notu anlatacağım. Ayrıca Hastane Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Güneş başta olmak üzere tüm sağlık çalışanlarını tebrik ederken Nefroloji bölümünden Doçent Doktor Zeki Aydın beye ayrıca teşekkür ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.