Darıca Final’den görkemli gazeteciler günü!

Darıca 15.01.2020 - 09:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Final’den görkemli gazeteciler günü!

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ Darıca Final Okulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ve 16 Ocak Basın Onur Gününü bir arada kutladı. Programda gazetecilere ‘Kariyer Günleri’ kapsamında katılım sertifikası dağıtıldı. Darıca Final Okulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ve 16 Ocak Basın Onur Gününü bir arada kutladı. Darıca Final Okulları, bölgemiz basınını önce yemekte konuk edip ardından okul salonunda basın temsilcileri programı düzenledi.  Okul eğitimcileri ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu basın temsilcileri programında söz alan Darıca Final Okulları Genel Müdürü, Murat Kaya, “Basın milletin sesidir, basın olmasa dünyadan haberimiz olmaz. Basın önemli, bölgemizde hayatını kaybetmiş birçok gazeteci dostumuzu da buradan anmak istiyorum, pek çoğu benim kıymetli dostumdu. Gazeteci kardeşlerimiz ve abilerimizin nice güzel gazeteciler günü olsun” şeklinde konuştu.           GAZETEMİZE SERTİFİKA VERİLDİ Programda Darıca Final Okullarının düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ve 16 Ocak Basın-Onur günü anısına düzenlenen kariyer günleri adına katılım sertifikaları Darıca Final Okulları Genel Müdürü, Murat Kaya tarafından takdim edildi. Gazetemiz adına katılım sertifikasını gazetemizin imtiyaz sahibi Abbas Sır alırken ayrıca gazetemiz muhabiri Refik Sıla Güvenç de sertifika aldı. Öte yandan Darıca Final Okulları katılan gazetecilere bir de jest yaparken programa katılan tüm gazetecilerin anısına Çorum Kızılcakışla hatıra ormanına bir adet fidan bağışladı.

HABER: REFİK SILA GÜVENÇ

Darıca Final Okulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ve 16 Ocak Basın Onur Gününü bir arada kutladı. Programda gazetecilere ‘Kariyer Günleri’ kapsamında katılım sertifikası dağıtıldı.

Darıca Final Okulları, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü ve 16 Ocak Basın Onur Gününü bir arada kutladı. Darıca Final Okulları, bölgemiz basınını önce yemekte konuk edip ardından okul salonunda basın temsilcileri programı düzenledi.  Okul eğitimcileri ve öğretmenlerin de hazır bulunduğu basın temsilcileri programında söz alan Darıca Final Okulları Genel Müdürü, Murat Kaya, “Basın milletin sesidir, basın olmasa dünyadan haberimiz olmaz. Basın önemli, bölgemizde hayatını kaybetmiş birçok gazeteci dostumuzu da buradan anmak istiyorum, pek çoğu benim kıymetli dostumdu. Gazeteci kardeşlerimiz ve abilerimizin nice güzel gazeteciler günü olsun” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

GAZETEMİZE SERTİFİKA VERİLDİ

Programda Darıca Final Okullarının düzenlediği 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü ve 16 Ocak Basın-Onur günü anısına düzenlenen kariyer günleri adına katılım sertifikaları Darıca Final Okulları Genel Müdürü, Murat Kaya tarafından takdim edildi. Gazetemiz adına katılım sertifikasını gazetemizin imtiyaz sahibi Abbas Sır alırken ayrıca gazetemiz muhabiri Refik Sıla Güvenç de sertifika aldı. Öte yandan Darıca Final Okulları katılan gazetecilere bir de jest yaparken programa katılan tüm gazetecilerin anısına Çorum Kızılcakışla hatıra ormanına bir adet fidan bağışladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.