GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Darıca Final’den İstanbul Eğitim Zirvesi'nde!

Darıca 26.10.2020 - 10:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

Darıca Final’den İstanbul Eğitim Zirvesi'nde!

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, Artı Eğitim dergisi tarafından gerçekleştirilen İstanbul Eğitim Zirvesi’ne katıldı. Eğitim dünyasında dönüşümün dinamiklerini ortaya koyan, eğitimin paydaşlarını bir araya getirerek yeni fikir ve düşüncelerin paylaşılmasını sağlayan Artı Eğitim dergisi tarafından gerçekleştirilen İstanbul Eğitim Zirvesi’ne Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya’da katıldı. Eğitimin Zor’lu Dönüşümü ve Arayışlar: Yeni Paradigma Arayışları, Hibrid Modeller ve Teknolojik Dönüşüm Nasıl Bir Eğitim Modeli’ni Ortaya Çıkaracak? başlığı altında toplanan zirvede açılış konuşmasını MEB önceki dönem Genel Müdürü Ömer Balıbey, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, moderatörlüğü ise TÜZOK YİK Başkan Vekili Cem Gülen yaptı. Programda, ‘Covid 19 ‘un Eğitim Sektörüne Etkileri, Fırsatlar Sorunlar ve Dönüşümün Yol Haritası’ başlıklı bölümde MEB Özel Öğretim Okulları Daire Başkanı Murat Adalı, TÖDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal ve ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Hami Koç birer konuşma yaptı. Konuşmacılar detaylı bir içerikte anlatarak bu güne kadar yapılan çalışmalardan ve elde edilen sonuçlardan söz ettiler. EĞİTİM ÜZERİNE DETAYLI BİLGİ PAYLAŞIMI Programın 2. Oturumu TÖDER Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Sinan Koleji Genel Müdürü  Ali Akdoğan moderatörlüğünde gerçekleşti. Uzaktan Eğitim Özel Okulları Nasıl Dönüştürecek? Kurumlar Bu Süreçte Hangi Uygulamaları Geliştirdiler? Yeni Paradigma Nasıl Şekillenecek? Gibi başlıklarda konuşmacılar düşüncelerini açıkladılar. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya,  Cem Kaçmaz ve Artı Eğitim ekibine, BEKDATA Tek. Tedarikçisi Bekir Gül’e, Ali Akdoğan’a teşekkür etti.

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, Artı Eğitim dergisi tarafından gerçekleştirilen İstanbul Eğitim Zirvesi’ne katıldı. Eğitim dünyasında dönüşümün dinamiklerini ortaya koyan, eğitimin paydaşlarını bir araya getirerek yeni fikir ve düşüncelerin paylaşılmasını sağlayan Artı Eğitim dergisi tarafından gerçekleştirilen İstanbul Eğitim Zirvesi’ne Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya’da katıldı. Eğitimin Zor’lu Dönüşümü ve Arayışlar: Yeni Paradigma Arayışları, Hibrid Modeller ve Teknolojik Dönüşüm Nasıl Bir Eğitim Modeli’ni Ortaya Çıkaracak? başlığı altında toplanan zirvede açılış konuşmasını MEB önceki dönem Genel Müdürü Ömer Balıbey, İstanbul Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, moderatörlüğü ise TÜZOK YİK Başkan Vekili Cem Gülen yaptı. Programda, ‘Covid 19 ‘un Eğitim Sektörüne Etkileri, Fırsatlar Sorunlar ve Dönüşümün Yol Haritası’ başlıklı bölümde MEB Özel Öğretim Okulları Daire Başkanı Murat Adalı, TÖDER Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Taşel, TÖZOK Yönetim Kurulu Başkanı Nurullah Dal ve ÖZKURBİR Yönetim Kurulu Başkanı Hami Koç birer konuşma yaptı. Konuşmacılar detaylı bir içerikte anlatarak bu güne kadar yapılan çalışmalardan ve elde edilen sonuçlardan söz ettiler.

EĞİTİM ÜZERİNE DETAYLI BİLGİ PAYLAŞIMI

Programın 2. Oturumu TÖDER Yönetim Kurulu Üyesi Mimar Sinan Koleji Genel Müdürü  Ali Akdoğan moderatörlüğünde gerçekleşti. Uzaktan Eğitim Özel Okulları Nasıl Dönüştürecek? Kurumlar Bu Süreçte Hangi Uygulamaları Geliştirdiler? Yeni Paradigma Nasıl Şekillenecek? Gibi başlıklarda konuşmacılar düşüncelerini açıkladılar. Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya,  Cem Kaçmaz ve Artı Eğitim ekibine, BEKDATA Tek. Tedarikçisi Bekir Gül’e, Ali Akdoğan’a teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.