Darıca Final’den öğretmenlere seminer!

Eğitim 10.10.2020 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Darıca Final’den öğretmenlere seminer!

Darıca Final Okulları’nda idareciler ve öğretmenler için Genel Müdür Murat Kaya tarafından seminer verildi. Darıca Final Okulları’nda idareci ve öğretmenler için Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Murat Kaya tarafından seminer düzenlendi. 3 oturumla slayt sunum desteği ile gerçekleşen seminerde okul hemşiresi Bihter Ürütürk, Covid-19 ile ilgili bilgilendirme yaparak alınması gereken önlemler ve yapılması, dikkat edilmesi gereken hususları anlattı. Soru-cevaplı ve katılımcıların da örnekler sunduğu seminerle ilgili konuşan Genel Müdür Murat Kaya, “Öğretmenin sınıf liderliği, lider öğretmen olma özellikleri, paylaşılan vizyon, teşvik etme, öğretmenlik felsefesi, uygulama yöntemlerinden" kaşıkla, iskele, açık büfe "örnekleri, çocuğa yapabilirsin, başarabilirsin motivasyonu verme, sınıf yönetim problemlerini giderme, duyarlı davranma, aidiyet, benimde fikrim var, insan onuruna saygı,5 temel ihtiyaç; "yeterli miyim?, değerli miyim?, kabul görüyor muyum ?,seviliyor muyum? benim de kontrolüm var mı ?",güç ve etki-yetki dengesi, motivasyon ve potansiyel durumlarına göre önlemler, etkili öğretim ve gerekleri, bilimsel yöntem, tartışma becerileri, dengeli yaklaşım, online ders ve dikkat edilmesi gerekenler, dijital karantina, veli ile işbirliği, pozitif disiplin. Bu öze bağlı netten genellemelerle seminer keyifle tamamlanmıştır. Ayrıca 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, öğretim programları ve bir örnek olarak yapılandırıcı yaklaşım konusu özetle anlatılmıştır. TSE belgesi almakta emek verenlerimize, seminer katılımcılarımıza teşekkürle seminerimiz sonlanmıştır.” İfadelerini kullandı.

Darıca Final Okulları’nda idareciler ve öğretmenler için Genel Müdür Murat Kaya tarafından seminer verildi.

Darıca Final Okulları’nda idareci ve öğretmenler için Darıca Final Okulları Kurucu Temsilcisi ve Genel Müdürü Murat Kaya tarafından seminer düzenlendi. 3 oturumla slayt sunum desteği ile gerçekleşen seminerde okul hemşiresi Bihter Ürütürk, Covid-19 ile ilgili bilgilendirme yaparak alınması gereken önlemler ve yapılması, dikkat edilmesi gereken hususları anlattı. Soru-cevaplı ve katılımcıların da örnekler sunduğu seminerle ilgili konuşan Genel Müdür Murat Kaya, “Öğretmenin sınıf liderliği, lider öğretmen olma özellikleri, paylaşılan vizyon, teşvik etme, öğretmenlik felsefesi, uygulama yöntemlerinden" kaşıkla, iskele, açık büfe "örnekleri, çocuğa yapabilirsin, başarabilirsin motivasyonu verme, sınıf yönetim problemlerini giderme, duyarlı davranma, aidiyet, benimde fikrim var, insan onuruna saygı,5 temel ihtiyaç; "yeterli miyim?, değerli miyim?, kabul görüyor muyum ?,seviliyor muyum? benim de kontrolüm var mı ?",güç ve etki-yetki dengesi, motivasyon ve potansiyel durumlarına göre önlemler, etkili öğretim ve gerekleri, bilimsel yöntem, tartışma becerileri, dengeli yaklaşım, online ders ve dikkat edilmesi gerekenler, dijital karantina, veli ile işbirliği, pozitif disiplin. Bu öze bağlı netten genellemelerle seminer keyifle tamamlanmıştır. Ayrıca 1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu, öğretim programları ve bir örnek olarak yapılandırıcı yaklaşım konusu özetle anlatılmıştır. TSE belgesi almakta emek verenlerimize, seminer katılımcılarımıza teşekkürle seminerimiz sonlanmıştır.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.