Darıca Final Okulları Bursluluk Sınavına Rekor Başvuru

Darıca 22.02.2018 - 13:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca Final Okulları Bursluluk Sınavına Rekor Başvuru

Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, Bursluluk sınavları hakkına açıklama yaparak, başvuruların rekor seviyede olduğunu söyledi.

Darıca Final Okulları Bursluluk Sınavına yoğun ilgi oldu. Bursluluk sınavları hakkına açıklama yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Bu yıl sınava bölgemiz devlet ve özel okullarından bin öğrenci müracaat etti” diyerek, Darıca Final Okullarına her geçen gün ilgi arttığını söyledi. Final Genel Merkezi tarafından Türkiye çapında düzenlenen Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı Darıca Final Okullarında 24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak. Sınava dair her türlü planlamanın yapıldığını söyleyen Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Okulumuza her geçen gün ilgi artarak devam etmektedir. Bu yıl sınava bölgemiz devlet ve özel okullarından bin öğrenci müracaat etmiştir. Amacımız başarılı öğrencilere burs desteği vererek katkı sağlamak ve Türkiye çapında yapılan sınav ölçeğinde çocuklarımızın düzeylerini belirleyerek değer katmaktır.” dedi. KURUMSAL SORUMLULUĞUMUZ YERİNE GETİRDİK Bursluluk sınavlarında, başvuruların rekor seviyede olduğunu söyleyen Kaya, “Çok yoğun ilgi oldu. Her iki okulumuzun tüm kapasitesi doldu. Gösterilen ilgiden memnunuz. Fakat kaydını yaptıramayanların haklı sitemleri ile de karşılaştık. Son 3 gün gündür sistemi kapattık. Hatta bazı veliler niye 2 gün yapmadınız. Yapan okullar var diyerek eleştirdiler. Sınav yönetmeliği gereği yasal izin onayının hükümlerine göre hareket ettiğimizi ifade ederek kurumsal sorumluluğumuzun gereğini yerine getirdik. Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileriz.” dedi. Kaya ayrıca sınava giren her öğrenciye sürpriz hediye verileceğini belirtti.  
Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, Bursluluk sınavları hakkına açıklama yaparak, başvuruların rekor seviyede olduğunu söyledi.

Darıca Final Okulları Bursluluk Sınavına yoğun ilgi oldu. Bursluluk sınavları hakkına açıklama yapan Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Bu yıl sınava bölgemiz devlet ve özel okullarından bin öğrenci müracaat etti” diyerek, Darıca Final Okullarına her geçen gün ilgi arttığını söyledi.

Final Genel Merkezi tarafından Türkiye çapında düzenlenen Düzey Belirleme ve Bursluluk Sınavı Darıca Final Okullarında 24 Şubat 2018 Cumartesi günü yapılacak. Sınava dair her türlü planlamanın yapıldığını söyleyen Darıca Final Okulları Genel Müdürü Murat Kaya, “Okulumuza her geçen gün ilgi artarak devam etmektedir. Bu yıl sınava bölgemiz devlet ve özel okullarından bin öğrenci müracaat etmiştir. Amacımız başarılı öğrencilere burs desteği vererek katkı sağlamak ve Türkiye çapında yapılan sınav ölçeğinde çocuklarımızın düzeylerini belirleyerek değer katmaktır.” dedi.

KURUMSAL SORUMLULUĞUMUZ YERİNE GETİRDİK

Bursluluk sınavlarında, başvuruların rekor seviyede olduğunu söyleyen Kaya, “Çok yoğun ilgi oldu. Her iki okulumuzun tüm kapasitesi doldu. Gösterilen ilgiden memnunuz. Fakat kaydını yaptıramayanların haklı sitemleri ile de karşılaştık. Son 3 gün gündür sistemi kapattık. Hatta bazı veliler niye 2 gün yapmadınız. Yapan okullar var diyerek eleştirdiler. Sınav yönetmeliği gereği yasal izin onayının hükümlerine göre hareket ettiğimizi ifade ederek kurumsal sorumluluğumuzun gereğini yerine getirdik. Sınava giren tüm öğrencilere başarılar dileriz.” dedi. Kaya ayrıca sınava giren her öğrenciye sürpriz hediye verileceğini belirtti.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.