19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca fırsat tepti 1-0

Spor 24.04.2017 - 09:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca fırsat tepti 1-0

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 33.haftasında deplasmanda Bingölspor’a 1-0 yenilerek üst üste 2’nci dış saha maçından da eli boş döndü. Sakaryaspor’un Muğlaspor’a yenildiği haftada 2’nclik şansını tepen sarı yeşilliler, 65 puanda kaldı. Bingöl Şehir Stadı’nda dolu tribünler oynanan karşılaşmanın ilk 20 dakikasında ev sahibi ekip sert futbolu tercih etti. Maçtaki ilk tehlikeyi ise 28.dakikada Aziz Kızılgün’le sarı yeşilli temsilcimiz yakalarken, ev sahibi ekibin ilk ciddi gol girişimi 33.dakikada geldi. Karşılaşmanın 37.dakikasında sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasında topu uzak köşeye gönderen Burhanettin Çakırefe, ev sahibi Bingölspor’u 1-0 öne geçirdi ve bu gol ilk yarının da skorunu belirledi. BASKI GOL GETİRMEDİ Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlayan Darıca Gençlerbirliği, kanatlardan tehlikeli ataklar geliştirse de rakip kalede pozisyona girmekte güçlük çekti. Küme düşme korkusu yaşayan Bingölspor’un maçın temposunu düşürerek oynaması temsilcimizin oyun ritmini yakalayamamasına etki etti. Maçın son bölümünde baskılı oynayan Darıca G.B aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Sakaryaspor’un da Muğlaspor deplasmanından yenik dönmesiyle her iki takım da 65 puanda kaldı. 

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, ligin 33.haftasında deplasmanda Bingölspor’a 1-0 yenilerek üst üste 2’nci dış saha maçından da eli boş döndü. Sakaryaspor’un Muğlaspor’a yenildiği haftada 2’nclik şansını tepen sarı yeşilliler, 65 puanda kaldı.

Bingöl Şehir Stadı’nda dolu tribünler oynanan karşılaşmanın ilk 20 dakikasında ev sahibi ekip sert futbolu tercih etti. Maçtaki ilk tehlikeyi ise 28.dakikada Aziz Kızılgün’le sarı yeşilli temsilcimiz yakalarken, ev sahibi ekibin ilk ciddi gol girişimi 33.dakikada geldi. Karşılaşmanın 37.dakikasında sağ kanattan kullanılan serbest vuruşta ceza sahasında topu uzak köşeye gönderen Burhanettin Çakırefe, ev sahibi Bingölspor’u 1-0 öne geçirdi ve bu gol ilk yarının da skorunu belirledi.

BASKI GOL GETİRMEDİ

Karşılaşmanın ikinci yarısına daha etkili başlayan Darıca Gençlerbirliği, kanatlardan tehlikeli ataklar geliştirse de rakip kalede pozisyona girmekte güçlük çekti. Küme düşme korkusu yaşayan Bingölspor’un maçın temposunu düşürerek oynaması temsilcimizin oyun ritmini yakalayamamasına etki etti. Maçın son bölümünde baskılı oynayan Darıca G.B aradığı golü bulamayınca sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Sakaryaspor’un da Muğlaspor deplasmanından yenik dönmesiyle her iki takım da 65 puanda kaldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.