19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B-Diyarbekirspor...CANLI

Spor 08.05.2017 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B-Diyarbekirspor...CANLI

3.Lig Play Off Yarı Finali 2. Karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Darıca G.B-Diyarbekirspor Maçının tüm detaylarını, dakika dakika canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz....

 Darıca İlçe       Burak Şeker  Ali Balsatar    Emin Barlas    Darıca Gençlerbirliği 54 Gökhan Köstereli     3 Alper Tursun     4 Selçuk Baştürk     14 Yusuf Orhan     61 Hayrullah Bilazer     8 Cafercan Aksu     10 Sinan Turan     69 Gökhan Solak     15 Abuzer Gaffar Toplu     17 Aziz Kızılgün     99 Murat Can Bölükbaşı       Diyarbekirspor 85 Onur Bilgin     34 Fahrettin Bıyıklı     63 Eşref Korkmazoğlu     95 Sefacan Taşkolu     5 Abdurrahman Emir Alagöz     7 Adem Aydın     13 Serdar Cansu     20 Mehmet Özdıraz     80 Hüseyin Bak     93 Serhat Baştan     10 Tunç Murat Behram     MAÇ BAŞLADI Dakika 2: İki takımda kontrollü maça başladı..Henüz tehlikeli olabilecek bir gelişme ve pozisyon yok. Dakika 7: Darıca G.B çok temkinli...Pozisyon üretme girişimi yok ancak oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalışıyor... Dakika 14: Diyarbekirspor ilk maçın da mağlup olmasından dolayı daha istekli bir görüntü versede henüz ciddi bir tehlike yaratmadı. Dakika 17: İki takımın kontrollü ama baskı kurmakta başarılı olmadığı bir süreç devam ediyor... Dakika 24: Pozisyonun olmadığı süreler devam ediyor.. Dakika 38: Sakaryaspor evinde Bayrampaşaspor karşısında 3.golü buldu. Darıca Stadı'nda ise daha pozisyon yazmakta zorlanıyoruz... Dakika 40: KALEMİZDE TEHLİKE! Maçtaki ilk tehlike konuk ekipten geldi. Sol kanattan Adem'in ortasında bomboş pozisyonda topla buluşan Mehmet, topu dışarı gönderdi. İLK YARI SON ERDİ İKİNCİ YARI BAŞLADI Dakika 48: Konuk ekipte Fahrettin sarı kart gördü. Dakika 50: DİREKTE PATLADI! Cafercan Aksu'nun frikiği üst direkten döndü. Dakika 54: Konuk ekipte Abdurrahman sarı kart gördü. Aynı dakika içinde Cafercan Aksu da itirazları sebebiyle sarı kart gördü.  Dakika 55: Darıca GB'de Gökhan Erdoğan, Murat Can'ın yerine oyuna girdi. Dakika 60: Diyarbekirspor'da iki değişiklik birden yapıldı. Adem ve Tunç oyundan çıktı, Feyzullah ve Ergün oyuna girdi. Dakika 62: Sarı yeşilli temsilcimizde Özer, Aziz'in yerine oyuna girdi. Dakika 65: GÖKHAN DEVLEŞTİ! Diyarbekirspor golle burun buruna geldi. Kalecimiz Gökhan kalesinde adeta devleşerek gole izin vermedi.   Dakika 67: Abuzer çıktı, Doğancan oyunda   Dakika 69: Özer'in kafa vuruşu direkten döndü.  Dakika 70: Konuk ekipte Ergün'ün kafa vuruşu az farkla dışarı gitti. Dakika 74: GOL! Serhat Baştan kafa golüyle Konuk ekibi 1-0 öne geçirdi.  Dakika 77: GOOOOOLLLLLLL! Darıca GB, Selçuk Baştürk'ün golüyle skora denge getirdi. Darıca Stadı'nda müthiş bir sevinç var. Dakika 82: İNANILMAZ! Diyarbekirspor inanılmaz bir pozisyondan faydalanamadı. Şans bizden bizden yana.. Dakika 86: ŞOKTAYIZ! Mehmet Özdıraz, konuk ekibi yeniden öne geçirdi 1-2 Dakika 89: Özer'in kafa vuruşu kalecide kaldı. Dakika 90: Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi. Dakika 90+1: KAÇTI! Gökhan Erdoğan'ın kafa vuruşunu kaleci çizgide çıkardı.     KARŞILAŞMA BİTTİ    Darıca G.B 1-2 Diyarbekirspor
3.Lig Play Off Yarı Finali 2. Karşılaşmasında karşı karşıya gelecek olan Darıca G.B-Diyarbekirspor Maçının tüm detaylarını, dakika dakika canlı olarak sitemizden takip edebilirsiniz....

 Darıca İlçe       Burak Şeker  Ali Balsatar    Emin Barlas   

Darıca Gençlerbirliği

MAÇ BAŞLADI

Dakika 2: İki takımda kontrollü maça başladı..Henüz tehlikeli olabilecek bir gelişme ve pozisyon yok.

Dakika 7: Darıca G.B çok temkinli...Pozisyon üretme girişimi yok ancak oyunun kontrolünü elinde tutmaya çalışıyor...

Dakika 14: Diyarbekirspor ilk maçın da mağlup olmasından dolayı daha istekli bir görüntü versede henüz ciddi bir tehlike yaratmadı.

Dakika 17: İki takımın kontrollü ama baskı kurmakta başarılı olmadığı bir süreç devam ediyor...

Dakika 24: Pozisyonun olmadığı süreler devam ediyor..

Dakika 38: Sakaryaspor evinde Bayrampaşaspor karşısında 3.golü buldu. Darıca Stadı'nda ise daha pozisyon yazmakta zorlanıyoruz...

Dakika 40: KALEMİZDE TEHLİKE! Maçtaki ilk tehlike konuk ekipten geldi. Sol kanattan Adem'in ortasında bomboş pozisyonda topla buluşan Mehmet, topu dışarı gönderdi.

İLK YARI SON ERDİ

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dakika 48: Konuk ekipte Fahrettin sarı kart gördü.
Dakika 50: DİREKTE PATLADI! Cafercan Aksu'nun frikiği üst direkten döndü.

Dakika 54: Konuk ekipte Abdurrahman sarı kart gördü. Aynı dakika içinde Cafercan Aksu da itirazları sebebiyle sarı kart gördü. 

Dakika 55: Darıca GB'de Gökhan Erdoğan, Murat Can'ın yerine oyuna girdi.

Dakika 60: Diyarbekirspor'da iki değişiklik birden yapıldı. Adem ve Tunç oyundan çıktı, Feyzullah ve Ergün oyuna girdi.

Dakika 62: Sarı yeşilli temsilcimizde Özer, Aziz'in yerine oyuna girdi.

Dakika 65: GÖKHAN DEVLEŞTİ! Diyarbekirspor golle burun buruna geldi. Kalecimiz Gökhan kalesinde adeta devleşerek gole izin vermedi.

 

Dakika 67: Abuzer çıktı, Doğancan oyunda

 

Dakika 69: Özer'in kafa vuruşu direkten döndü. 
Dakika 70: Konuk ekipte Ergün'ün kafa vuruşu az farkla dışarı gitti.

Dakika 74: GOL! Serhat Baştan kafa golüyle Konuk ekibi 1-0 öne geçirdi. 

Dakika 77: GOOOOOLLLLLLL! Darıca GB, Selçuk Baştürk'ün golüyle skora denge getirdi. Darıca Stadı'nda müthiş bir sevinç var.

Dakika 82: İNANILMAZ! Diyarbekirspor inanılmaz bir pozisyondan faydalanamadı. Şans bizden bizden yana..

Dakika 86: ŞOKTAYIZ! Mehmet Özdıraz, konuk ekibi yeniden öne geçirdi 1-2

Dakika 89: Özer'in kafa vuruşu kalecide kaldı.

Dakika 90: Maçın sonuna 3 dakika ilave edildi.

Dakika 90+1: KAÇTI! Gökhan Erdoğan'ın kafa vuruşunu kaleci çizgide çıkardı.

    KARŞILAŞMA BİTTİ   

Darıca G.B 1-2 Diyarbekirspor

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.