19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B Kılıç’a emanet

Spor 21.05.2017 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Darıca G.B Kılıç’a emanet

Yeni sezon çalışmalarına erken start veren Darıca Gençlerbirliği yönetimi, aradığı teknik direktörü Çorum’da buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz son olarak Çorum Belediyespor’u çalıştıran Gürses Kılıç ile anlaşmaya vardı. Darıca G.B’nin yeni teknik patronu Kılıç’ın yarın Çorum ekibiyle sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.

Galip Gündoğdu ile yollarını ayıran 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yeni Teknik Direktörü Gürses Kılıç oldu. Teknik direktörlük için bir çok isim üzerinde araştırma yapan Darıca G.B yönetimi, 2017-2018 sezonunda takımı Gürses Kılıç’a emanet etti. Geçen sezonun devre arasında Çorum Belediyespor’un başına geçen ve sezonu 5’nci sırada bitiren Kılıçlı Çorum Belediyespor, Play-Off yarı finalinde Altay’a dramatik bir şekilde elenerek final şansını kaybetmişti. BİR ÇOK TAKIMDA GÖREV ALDI Bir çok farklı takımda görev yapan 50 yaşındaki teknik adam sırasıyla, Aydınspor, Zeytinburnuspor, Türk Telekom, Ofspor, Bozüyükspor(2 kez), Adıyamanspor, Çorumspor, Yeni Malatyaspor(2 kez), Bozüyükspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayspor ve Çorum Belediyespor’u çalıştırdı. HANGİ KRİTERE GÖRE GETİRİLDİ? 15 farklı takım çalıştıran Gürses Kılıç’ın kayda değer bir başarısı olmadığı gözlenirken, hangi kritere göre Darıca G.B teknik patronluğa getirilmesi merak konusu oldu. Kılıç’ın siyasi bir yolla mı yoksa kulüp menajeri Orhan Ergür tarafından mı kulübe getirildiği bilinmezken, Darıca G.B yönetiminin önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. MENAJER ERGÜR GÖZ YUMDU Şampiyonluğa kararlı olan Darıca G.B’nin takımı Kılıç’a emanet ederek maceraya atılmasına göz yuman menajer Ergür’ün sessiz kalması da soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Darıca G.B’nin Gürses Kılıç yönetiminde şampiyonluk hedefine ulaşmasının neredeyse imkansız olmasını en iyi bilenlerin başında kuşkusuz menajer Orhan Ergür’ün gelmesi su götürmez bir gerçek.
Yeni sezon çalışmalarına erken start veren Darıca Gençlerbirliği yönetimi, aradığı teknik direktörü Çorum’da buldu. Sarı yeşilli temsilcimiz son olarak Çorum Belediyespor’u çalıştıran Gürses Kılıç ile anlaşmaya vardı. Darıca G.B’nin yeni teknik patronu Kılıç’ın yarın Çorum ekibiyle sözleşmesini feshetmesi bekleniyor.

Galip Gündoğdu ile yollarını ayıran 3.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği’nin yeni Teknik Direktörü Gürses Kılıç oldu. Teknik direktörlük için bir çok isim üzerinde araştırma yapan Darıca G.B yönetimi, 2017-2018 sezonunda takımı Gürses Kılıç’a emanet etti. Geçen sezonun devre arasında Çorum Belediyespor’un başına geçen ve sezonu 5’nci sırada bitiren Kılıçlı Çorum Belediyespor, Play-Off yarı finalinde Altay’a dramatik bir şekilde elenerek final şansını kaybetmişti.

BİR ÇOK TAKIMDA GÖREV ALDI

Bir çok farklı takımda görev yapan 50 yaşındaki teknik adam sırasıyla, Aydınspor, Zeytinburnuspor, Türk Telekom, Ofspor, Bozüyükspor(2 kez), Adıyamanspor, Çorumspor, Yeni Malatyaspor(2 kez), Bozüyükspor, Tepecikspor, Gümüşhanespor, Hatayspor ve Çorum Belediyespor’u çalıştırdı.

HANGİ KRİTERE GÖRE GETİRİLDİ?

15 farklı takım çalıştıran Gürses Kılıç’ın kayda değer bir başarısı olmadığı gözlenirken, hangi kritere göre Darıca G.B teknik patronluğa getirilmesi merak konusu oldu. Kılıç’ın siyasi bir yolla mı yoksa kulüp menajeri Orhan Ergür tarafından mı kulübe getirildiği bilinmezken, Darıca G.B yönetiminin önümüzdeki günlerde konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

MENAJER ERGÜR GÖZ YUMDU

Şampiyonluğa kararlı olan Darıca G.B’nin takımı Kılıç’a emanet ederek maceraya atılmasına göz yuman menajer Ergür’ün sessiz kalması da soru işaretlerini beraberinde getiriyor. Darıca G.B’nin Gürses Kılıç yönetiminde şampiyonluk hedefine ulaşmasının neredeyse imkansız olmasını en iyi bilenlerin başında kuşkusuz menajer Orhan Ergür’ün gelmesi su götürmez bir gerçek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.