Darıca G.B S.O.S veriyor

Spor 17.08.2018 - 11:57, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B S.O.S veriyor

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Afyon kampında S.O.S vermeye devam ediyor. Daha önce oynadığı dört hazırlık maçında da skora gitmeyi başarsa da oyun anlamda beklentilerin altında kalan sarı yeşilli temsilcimiz, bu kez skora gidemedi. 3.Lig ekibi Pazarspor’a 2-1’lik skorla boyun eğen sarı yeşilli temsilcimiz 2 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesinde hazır bir görüntü vermedi. AYTAÇ’IN GOLÜ YETMEDİ Muhammet Emin Balcılar ve Oktay Gümüş’ün gollerine engel olamayarak ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Darıca G.B, ikinci yarının başında kampın gözde isimlerinden Aytaç Deniz’in golüyle farkı 1’e indirdi. Hücum hattında ciddi bir sıkıntı yaşadığı gözlenen sarı yeşilliler beraberlik arayışlarından sonuç çıkaramayarak sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Oynadığı dört hazırlık maçında da 3.Lig ekipleriyle karşılaşan sarı yeşilliler son hazırlık maçında 2.Lig ekibi Bodrum Belediyespor ile karşılaşacak.

2.Lig temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Afyon kampında S.O.S vermeye devam ediyor. Daha önce oynadığı dört hazırlık maçında da skora gitmeyi başarsa da oyun anlamda beklentilerin altında kalan sarı yeşilli temsilcimiz, bu kez skora gidemedi. 3.Lig ekibi Pazarspor’a 2-1’lik skorla boyun eğen sarı yeşilli temsilcimiz 2 Eylül’de başlayacak olan yeni sezon öncesinde hazır bir görüntü vermedi.

AYTAÇ’IN GOLÜ YETMEDİ

Muhammet Emin Balcılar ve Oktay Gümüş’ün gollerine engel olamayarak ilk yarıyı 2-0 geride kapatan Darıca G.B, ikinci yarının başında kampın gözde isimlerinden Aytaç Deniz’in golüyle farkı 1’e indirdi. Hücum hattında ciddi bir sıkıntı yaşadığı gözlenen sarı yeşilliler beraberlik arayışlarından sonuç çıkaramayarak sahadan 2-1 yenik ayrıldı. Oynadığı dört hazırlık maçında da 3.Lig ekipleriyle karşılaşan sarı yeşilliler son hazırlık maçında 2.Lig ekibi Bodrum Belediyespor ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.