Darıca G.B Tuzlaspor ile prova yaptı 2-2

Spor 30.08.2016 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Darıca G.B Tuzlaspor ile prova yaptı 2-2

3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, 3 Eylül’de başlayacak olan sezon öncesindeki son hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 2.Lig ekibi Tuzlaspor ile 2-2 berabere kaldı. Darıca ilçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimizin golleri Gökhan Erdoğan ve Levent Kale’den geldi.

3 Eylül Cumartesi günü sahasında Maltepespor’u ağırlayarak 2016-2017 sezonuna merhaba diyecek olan Darıca G.B, bu maç öncesinde Tuzlaspor karşısında ölçü sayılabilecek nitelikte bir karşılaşma oynadı. Darıca ilçe Stadı’nda oynanan maçı Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile az sayıda Darıcalı futbolseverler takip etti. TUZLASPOR ASLARINI OYNATMADI Konuk Tuzlaspor yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele ederken, temsilcimiz Darıca G.B her iki yarıda da farklı 11’lerle mücadele etti. Darıca G.B maça; Gökhan, Selçuk, Cem, Alper, İlyas, Sinan, Cafercan, Lokman, Uğur, Murat Can, Serhan ilk 11’yle çıktı. Geçtiğimiz ay Darıca G.B’den Tuzlaspor’a transfer olan Tuncay Fındıkçı, Tuzlaspor formasıyla sarı yeşilli temsilcimize karşı rakip olurken, eski Darıcalı futbolculardan Ferhat Çoban ve Bülent Uzun forma giymediler. GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ Mücadelenin ilk yarısı düşük tempoda ve az sayıda pozisyonla geçerken, ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Mücadele gol perdesini Darıca G.B açtı. Levent Kale’nin ortasında şık bir vuruşla topu filelere gönderen Gökhan Erdoğan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 8 dakika sonra Tuzlaspor’da Ozan Papaker skora dengeyi getirirken, temsilcimizde ilk golün asistini yapan Levent Kale bu kez golün ismi oldu ve Darıca’yı yeniden 2-1 öne geçirdi. Mücadelenin son çeyrek diliminde baskılı bir futbol oynayan Tuzlaspor, Savaş’ın ayağından gelen golle skoru 2-2’ye getirdi ve bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu tayin etti.
3.Lig temsilcimiz Darıca G.B, 3 Eylül’de başlayacak olan sezon öncesindeki son hazırlık maçında karşı karşıya geldiği 2.Lig ekibi Tuzlaspor ile 2-2 berabere kaldı. Darıca ilçe Stadı’nda oynanan karşılaşmada temsilcimizin golleri Gökhan Erdoğan ve Levent Kale’den geldi.

3 Eylül Cumartesi günü sahasında Maltepespor’u ağırlayarak 2016-2017 sezonuna merhaba diyecek olan Darıca G.B, bu maç öncesinde Tuzlaspor karşısında ölçü sayılabilecek nitelikte bir karşılaşma oynadı. Darıca ilçe Stadı’nda oynanan maçı Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca G.B Başkanı Mustafa Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri ile az sayıda Darıcalı futbolseverler takip etti.

TUZLASPOR ASLARINI OYNATMADI

Konuk Tuzlaspor yedek ve genç ağırlıklı bir kadroyla mücadele ederken, temsilcimiz Darıca G.B her iki yarıda da farklı 11’lerle mücadele etti. Darıca G.B maça; Gökhan, Selçuk, Cem, Alper, İlyas, Sinan, Cafercan, Lokman, Uğur, Murat Can, Serhan ilk 11’yle çıktı. Geçtiğimiz ay Darıca G.B’den Tuzlaspor’a transfer olan Tuncay Fındıkçı, Tuzlaspor formasıyla sarı yeşilli temsilcimize karşı rakip olurken, eski Darıcalı futbolculardan Ferhat Çoban ve Bülent Uzun forma giymediler.

GOLLER İKİNCİ YARIDA GELDİ

Mücadelenin ilk yarısı düşük tempoda ve az sayıda pozisyonla geçerken, ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Mücadele gol perdesini Darıca G.B açtı. Levent Kale’nin ortasında şık bir vuruşla topu filelere gönderen Gökhan Erdoğan takımını 1-0 öne geçirdi. Bu golden 8 dakika sonra Tuzlaspor’da Ozan Papaker skora dengeyi getirirken, temsilcimizde ilk golün asistini yapan Levent Kale bu kez golün ismi oldu ve Darıca’yı yeniden 2-1 öne geçirdi. Mücadelenin son çeyrek diliminde baskılı bir futbol oynayan Tuzlaspor, Savaş’ın ayağından gelen golle skoru 2-2’ye getirdi ve bu gol aynı zamanda maçın da sonucunu tayin etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.