Darıca G.B’ye can ‘FEDA’

Spor 30.05.2018 - 15:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B’ye can ‘FEDA’

Kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, gelecek sezonu ‘feda yılı’ ilan ederken, Onursal Başkan Şükrü Karabacak, bir ve beraber olduklarında neler yapabileceklerini herkese gösterdiklerini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, dün gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeledi. Kongreye tek aday olarak giren Başkan Vural, bir kez daha sarı yeşilli kulübün başkanı oldu. Darıca Belediyesi meclis salonunda yapılan kongreye Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve Çınaraltı taraftarları katıldı. TAHMİNİ BÜTÇE AÇIKLANDI Faaliyet raporları ve bilançonun okunmasının ardından kongrede yeni yönetim kurulu listesinin 20’den 15’e düşürülmesine oy birliğiyle karar verildi. Öte yandan gelecek sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan Darıca G.B’nin 2018-2019 sezonundaki tahmini bütçesi 11 Milyon 885 Bin TL olarak açıklandı. VURAL’DAN KARABACAK VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR Tek listeyle girdiği kongrede yeniden başkan seçilen Mücahid Vural, kürsüde yaptığı teşekkür konuşmasında, ‘’Geride bıraktığımız sezonu şampiyonlukla taçlandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Darıca G.B’nin uzun yıllardan bu yana şampiyonluğa oynamasında, parmakla gösterilen bir kulüp olmasında büyük emeği olan büyüğümüz Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak başta olmak üzere, kulübümüze emek vermiş tüm yöneticilerimize ve geçmiş dönem başkanlarımıza teşekkür ediyorum. VURAL ‘FEDA’ DEDİ Türkiye’de şampiyonluk yaşayan en genç başkan olarak tarihe geçen Vural, gelecek sezonu ‘Feda yılı’ olarak ilan ederek Darıca halkına ve taraftarlarına seslendi. Kulübüm atacağı her adımda dikkatli davranması gerektiğini vurgulayan Başkan Vural, ‘’Kulübümüzün gelecekte maddi sıkıntı yaşamaması adına tedbirli olmak zorundayız. Feda yılı olarak ilan ettiğimiz 2018-2019 sezonunda kulübümüze her zamankinden saha sıkı sarılmalıyız. Buna inanarak daha sağlıklı adımlarla Darıca G.B’yi hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Rabbim utandırmasın’’dedi. KARABACAK: GÖREVDE OLDUĞUMUZ SÜRECİ DARICA G.B’NİN YANINDAYIZ ‘’Darıca’da yaşamak bir ayrıcalık’’ diyerek sözlerine başlayan Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’Şampiyonluk turunda Darıca sokaklarına indiğimizde Darıca’nın çok büyük bir aile olduğunu gördük. Darıca’da yaptığımız faaliyetlerin önemli bir kısmı kuşkusuz spor oldu. Darıca’nın markası Darca Gençlerbirliği’ne 14 yıldan bu yana kesintisiz destek verdik ve görevde olduğumuz sürece kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz.
Kongrede güven tazeleyerek yeniden başkan seçilen Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, gelecek sezonu ‘feda yılı’ ilan ederken, Onursal Başkan Şükrü Karabacak, bir ve beraber olduklarında neler yapabileceklerini herkese gösterdiklerini söyledi.

Darıca Gençlerbirliği Başkanı Mücahid Vural, dün gerçekleşen Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda güven tazeledi. Kongreye tek aday olarak giren Başkan Vural, bir kez daha sarı yeşilli kulübün başkanı oldu. Darıca Belediyesi meclis salonunda yapılan kongreye Darıca Belediye Başkanı ve Darıca G.B Onursal Başkanı Şükrü Karabacak’ın yanı sıra, yönetim kurulu üyeleri, delegeler ve Çınaraltı taraftarları katıldı.


TAHMİNİ BÜTÇE AÇIKLANDI
Faaliyet raporları ve bilançonun okunmasının ardından kongrede yeni yönetim kurulu listesinin 20’den 15’e düşürülmesine oy birliğiyle karar verildi. Öte yandan gelecek sezon 2.Lig’de mücadele edecek olan Darıca G.B’nin 2018-2019 sezonundaki tahmini bütçesi 11 Milyon 885 Bin TL olarak açıklandı.


VURAL’DAN KARABACAK VE YÖNETİCİLERE TEŞEKKÜR
Tek listeyle girdiği kongrede yeniden başkan seçilen Mücahid Vural, kürsüde yaptığı teşekkür konuşmasında, ‘’Geride bıraktığımız sezonu şampiyonlukla taçlandırmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Darıca G.B’nin uzun yıllardan bu yana şampiyonluğa oynamasında, parmakla gösterilen bir kulüp olmasında büyük emeği olan büyüğümüz Darıca Belediye Başkanımız Sayın Şükrü Karabacak başta olmak üzere, kulübümüze emek vermiş tüm yöneticilerimize ve geçmiş dönem başkanlarımıza teşekkür ediyorum.


VURAL ‘FEDA’ DEDİ
Türkiye’de şampiyonluk yaşayan en genç başkan olarak tarihe geçen Vural, gelecek sezonu ‘Feda yılı’ olarak ilan ederek Darıca halkına ve taraftarlarına seslendi. Kulübüm atacağı her adımda dikkatli davranması gerektiğini vurgulayan Başkan Vural, ‘’Kulübümüzün gelecekte maddi sıkıntı yaşamaması adına tedbirli olmak zorundayız. Feda yılı olarak ilan ettiğimiz 2018-2019 sezonunda kulübümüze her zamankinden saha sıkı sarılmalıyız. Buna inanarak daha sağlıklı adımlarla Darıca G.B’yi hak ettiği yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Rabbim utandırmasın’’dedi.


KARABACAK: GÖREVDE OLDUĞUMUZ SÜRECİ DARICA G.B’NİN YANINDAYIZ
‘’Darıca’da yaşamak bir ayrıcalık’’ diyerek sözlerine başlayan Darıca Gençlerbirliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak, ‘’Şampiyonluk turunda Darıca sokaklarına indiğimizde Darıca’nın çok büyük bir aile olduğunu gördük. Darıca’da yaptığımız faaliyetlerin önemli bir kısmı kuşkusuz spor oldu. Darıca’nın markası Darca Gençlerbirliği’ne 14 yıldan bu yana kesintisiz destek verdik ve görevde olduğumuz sürece kulübümüzün yanında olmaya devam edeceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.