19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Darıca G.B.küllerinden doğacak!

Spor 24.06.2019 - 11:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Darıca G.B.küllerinden doğacak!

Darıca'da her yer sarı-yeşil pankartlarla donatıldı. Darıca Gençlerbirliği'ne destek vermek adına şehrin çeşitli bölgelerine pankartlar asıldı.

Darıca'da her yer sarı-yeşil pankartlarla donatıldı. Darıca Gençlerbirliği'ne destek vermek adına şehrin çeşitli bölgelerine pankartlar asıldı. Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetimi aidiyet duygusunu yaymak ve Darıcalıların, Darıca Gençlerbirliği'ne destek vermesi adına şehrin çeşitli bölgelerine pankartlar astılar. ''Küllerinden doğuyorsun Darıca'', ''Ayağa Kalk Darıca'' gibi anlamlı sözlerin yer aldığı sarı-yeşil renklerdeki pankartlar, Darıca'nın en önemli noktalarına asıldı. BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, pankartlarla beraber şehre aidiyet duygusunu katmak istediklerini belirterek "Biz kulübümüz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Birlikten güç doğar. O yüzden herkesin desteğini bekliyoruz. Bu kulüp Darıca'nındır. Hep beraber Darıca Gençlerbirliği'mizi çok güzel yerlere taşıyacağız'' dedi.    
Darıca'da her yer sarı-yeşil pankartlarla donatıldı. Darıca Gençlerbirliği'ne destek vermek adına şehrin çeşitli bölgelerine pankartlar asıldı.

Darıca'da her yer sarı-yeşil pankartlarla donatıldı. Darıca Gençlerbirliği'ne destek vermek adına şehrin çeşitli bölgelerine pankartlar asıldı. Darıca Gençlerbirliği A.Ş yönetimi aidiyet duygusunu yaymak ve Darıcalıların, Darıca Gençlerbirliği'ne destek vermesi adına şehrin çeşitli bölgelerine pankartlar astılar. ''Küllerinden doğuyorsun Darıca'', ''Ayağa Kalk Darıca'' gibi anlamlı sözlerin yer aldığı sarı-yeşil renklerdeki pankartlar, Darıca'nın en önemli noktalarına asıldı.

BİRLİKTEN GÜÇ DOĞAR

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, pankartlarla beraber şehre aidiyet duygusunu katmak istediklerini belirterek "Biz kulübümüz için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Birlikten güç doğar. O yüzden herkesin desteğini bekliyoruz. Bu kulüp Darıca'nındır. Hep beraber Darıca Gençlerbirliği'mizi çok güzel yerlere taşıyacağız'' dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.